Rozloučení

Upřímně nevím, jak začít. Už jsem v životě zažila hodně krizí, ale to, co se dělo v posledních dvou měsících, mi otevřelo oči.


Asi nejdřív začnu tím, že se můj zdravotní stav před měsícem zhoršil natolik, že jsem musel požádat ředitelku školy o individuální přístup ke studiu. Bylo mi tak zle, že jsem ani nemohla chodit do školy. Usnout byl problém, vstát byl problém a přežít den s totálním vyčerpáním bylo morbidní. Naštěstí se to poslední dva týdny zlepšilo. Je to hlavně díky příteli a kamarádovi, oba dva mě drží nad vodou a jsou se mnou téměř každý den.
No a proč o tom píšu… Nebudu chodit kolem horké kaše - končím s blogováním. Přemýšlela jsem nad tím už dlouho, vlastně tři, čtyři měsíce, a rozhodnout se pro zůstat, nebo odejít bylo těžké. Začala jsem s blogem před necelými šesti lety, za tu dobu jsem si k němu vytvořila pevné citové pouto, které se těžko trhá. Ale jak vidíte, dá se přetrhnout.
Důvodů mám hned několik. Ty nejhlavnější jsou, že už mě nebaví psát fanfikce; nebaví mě přidávat povídky na internet; nebaví mě čekat, jestli se někdo uráčí si to přečíst, když já se s tím tak morduju; nebaví mě, jak mi lidi píšou: "A kdy napíšeš to a to?" Za těch šest let mě začali vnímat jako stroj na povídky, což já nejsem. Mám i jiné povinnosti a koníčky, které se mi teď stávají přednější než blog.
Vedlejší věcí už je to, že doména blog.cz je zastaralá. Sice má svoje kouzlo, že můžu mít svou vlastní stránku, ale myslím, že blog.cz brzy zanikne. Další věcí je, že jsem tu zůstala sama. Skončila Jenny, skončila Sak, Majo, a jak jsem se nedávno dozvěděla, dokonce skončila i Ája (jo, dozvěděla jsem se to velmi brzo, já vím). Jasně, yaoi blogy jsou, ale vzhledem k tomu, jak jsem vybíravá, tak pro mě není snadné číst úplně všechno, a rozhodně ne povídky, kde všichni za každou cenu cpou sex, z toho se mi prosím pěkně už zvedá žaludek. To si přečtu jednou za čas, když mám úchylnou náladu a čau, dlouho to zase vidět nemusím.
A čemu se teď věnuju? Čtení a psaní knih, cestování, učení se japonštiny, příprava na maturitu (mohla bych začít), Dračí doupě, autoškola, můj přítel a rodina. Plus se snažím zapojit i nějaké fyzicky náročné aktivity, abych se zase vrátila do každodenního života.
Aaaasi bych to ukončila. Už nevím, co dalšího bych napsala, kromě toho, že mi blog bude moc chybět, budou mi moc chybět ty lidi tady a podpora. ♥ Moc si vážím všech, kteří tu se mnou byli ať už od začátku, nebo se přidali později. Byli jste mojí inspirací a sílou psát. ♥

S láskou,
Mei

PS: Děkuji speciálně Majo, KimGS, Kaho, :D (sis nemohla vybrat nějaké normálnější jméno, že? :D), Shira-chan a Ivaně. Až nedejde čas, dostanete řádnější poděkování.

Komentáře