Kluk z kavárny | Úvod

Tak jo, lidičky! Dlouho slibovaná povídka je tady! Hodím vám sem alespoň úvod, protože mám teprve sepsané čtyři kapitoly, které si chci nechat na červenec, možná už polovinu června, uvidíme. Záleží taky na vás, jak se zapojíte. O tuhle povídku byl velký zájem, tak doufám, že se to projeví i v komentářích, jinak váš dřívější zájem budu brát jako "Napiš tohle, dík."
Moc děkuji těm, kteří od začátku května komentují, protože už v dubnu začalo zkouškové období, maturity, pololetky a tohle všechno a je mi jasné, že nemáte teď tolik času. Proto jsem ráda za všechny, kteří si najdou dvacet sekund a napíšou komentář! Jen díky vám pořád píšu! ♥



Pár: Levi x Eren
Čeká vás: shounen-ai, yaoi, omegaverse, tragédie, romantika
Děj: Sotva dvacetiletý Eren Yeager (ω) se po tom, co ho odkopne přítel, odstěhuje i se svým tříměsíčním synem do mizerného bytu ve městě zvaném Shiganshina, okres Maria. Nemá peníz, nemá nikoho, kdo by ho podržel a pomohl mu v tíživé situaci. Aby uživil sebe i svého syna, najde si práci v kavárně v centru vzdáleného města Trost, kde taky potká člověka, který mu změní život.

Komentáře