Duše člověka | Fakta

A máme tu úplný konec Duše! ♥ Popravdě ta povídka měla být trochu jiná, víc do komedie, ale vzhledem k tomu, že jsem měla a stále mám zdravotní problémy, tak jsem to torchu víc pozměnila. Pár věcí mělo být jinak… no však uvidíte.


  • Narutův zvyk je utíkat před problémy (doslova). Měla jsem připravenou scénu, kde se Sasuke s Narutem dorazili k Uchihovým, řekli jim, že Naruto čeká dítě a ti by jim odpověděli, že jak se to malé narodí, budou bydlet s nimi v jednom domě. No a Naruto v ten moment uteče. A protože je Sasuke upír, tak by ho lehce doběhne se slovy: "Od tohoto problému nemůžeš utéct." A Narutova odpověď by zněla: "Ne? Tak mě sleduj!"
  • Neměla jsem v plánu nějak rozvíjet ItaDei. Scénka, která se objevila v osmnácté kapitole byla spíš jen výplní, protože jsem netušil, jak dál pokračovat v příběhu. Zároveň je to ale důkaz toho, že i Itachi má srdce.
  • Narutova smrt byla plánována už od začátku.
  • Po tom, co by se Sasuke dozvěděl pravdu o šéfovi (Jiraiyovi; myslím, že jsme ho tam zmínila jen jednou xD) a Saiovi, novým šéfredaktorem se měl stát Sasuke, ten by znovu zaměstnal Naruta. Tohle by se stalo ale dřív, než by se dozvěděli, že je Naruto těhotný.
Počet kapitol:22
Počet stran:90
Počet slov:43 039
Počet znaků:208 500

Komentáře