Zrušení spřátelených stránek

Tak se podívám do menu, do kolonky spřátelení, a je mi trochu smutno. Ze všech lidí, kteří mě kdysi požádali o spřátelení, nebo naopak já je, už na blogu není aktivní. Holt, blogová yaoi scéna dost upadla. Dnes jsou všichni především na wattpadu, kde se jim lépe píše jednak kvůli modernímu ztvárnění stránky, jednak snadnějšímu přístupu k hledaným povídkám a jednak kvůli aktivitě čtenářů. Takhle to cítím já a je mi z toho smutno. Je pravda, že blog.cz je o rok starší, ale žádným způsobem se nevyvíjí, tedy nepřijde mi. Jediné změny, které nás potkaly, bylo nahození reklam, kde se dalo, a několik dlouhodobých výpadků, kdy jsem si dělala starosti, že přijdu o všechno, co jsme tu kdy nahrála. V tu dobu jsem si založila kdyby-náhodou blog na googlu, kam jsem se naštěstí nemusela přestěhovat. Ale většina z těch, co jsem ať už mívala nebo pořád mám ve spřátelených, to s blogem vzdala. Buď přestali psát úplně, nebo odešli na wattpad.
Takže tady to je - ruším spřátelení (opičím se po Sane, jooo). V menu si nechám jenom lidi, jejichž blogy či profily na wattpadu pravidelně sleduju. Vzhledem k tomu, že jsem právě změnila design, to asi nechám na někdy jindy. Uvidíme, jak budu mít čas.
Aaaaaa využiju toho, že tu zrovna píšu článek. Koncem června bych chtěla začí nahazovat Riren omegaverzi, jenomže nevím, jestli to stihnu. Chtěla jsem vás požádat, jestli byste mě nemohli trošku podpořit, aby se mi psalo lépe. Vím, že tohle období není lehké pro nikoho z nás, ale když už si něco přečtete, prosím napište mi komentář, abych měla větší chuť psát (potřebuju vysvobození od učení Q_Q). Nechci se do psaní nutit, chtěla bych, abych psala spontánně jako dříve, ale to bez vás nedokážu. Pokud nenapíšu aspoň osm kapitol, budete v červenci o suchém chlebu, protože celý červenec jsem v práci a nebudu mít přístup k noťasu a kdoví, jestli vůbec k připojení na internet. Q_Q Doufám, že tuhle část článku nepíšu zbytečně a vy se na mě nezlobíte (pokud ano, tak po mě nehažte kamínky, prosím). ♥

Všechny vás pozdravuje

vystresovaná Mei ♥

Komentáře