Striptér z donucení | Kapitola 2. - U tyče

Pevně se držte, tahle kapitola bude sexy. 乂❤‿❤乂
Prozatím je to poslední přeložená kapitola, další se budu snažit přeložit co nejdřív. (。・ω・。)


Chodba byla temná a z druhé strany byla slyšet velmi hlasitá hudba. Show právě začaly a Sasuke měl okolo půl hodiny, než měl jít na jeviště. Nesnášel tuhle práci, ale bylo to jediné, co našel, aby mohl platit účty. Nikdo by mu nedal práci v sedmnácti letech, s neukončeným posledním kurzem v institutu a s dítětem na cestě. Na svou rodinu se spolehnout nemohl. Byl úplně sám, ale neměl v plánu to vzdát. Nakonec skončil v baru Hebi - dělal tu nejpitomější věc ve svém životě, o které byl rozhodnutý, že kompletně změní jeho život.
Orochimaru a Kabuto platili vše potřebné. Dali mu malý byt naproti podniku, platili za jeho lékaře, veškeré výdaje, když se narodilo miminko - všechno; za předpokladu, že až se dá Sasuke po porodu do pořádku, přidá se ke klubu jako tanečník a bude pro ně pracovat do doby, dokud nesplatí všechen svůj dluh. Dříve to vypadalo jako dobrý nápad, ale teď viděl, že to bylo ubohé. Kabutovi náležela část těch peněz a nikdy by nebyl schopný s tou rodinou dluh zrušit.
"Konečně jsi přišel, Sasuke," uslyšel Kabutův osočující hlas. "Už jsem si myslel, že musím tvou show odvolat."
"Uklidni se, hned se převleču."
"Jsi tu jediná osoba schopná tančit u tyče. Tvoje show jsou nejlepší."
To všechno byla pravda. Nikdo ze zdejších mužů netancoval u tyče, pouze se vlnili do rytmu hudby, zatímco jejich oblečení kus po kusu pomalu mizelo z jejich těla, dokud nebyli úplně nazí. Sasuke byl jediný schopný tancovat u tyče, což všechny zákazníky rajcovalo. Tyč používaly pouze dívky, a teď i Uchiha.
Sasuke chtěl prostě jednoduše projít, s kyselým úsměvem na tváři kvůli jeho šéfovi, ale Kabuto jej chytil za zápěstí a zatlačil ho ke zdi na chodbě. Tiskl své tělo na havranovo* a byl mu tak blízko, že černovlásek musel odvrátit hlavu.
"Přitažlivý a nezkrotný jako vždycky," usmál se Kabuto blízko jeho ucha. "Kdy mě pustíš mezi svoje nohy? Se mnou si to užiješ, to víš. Zaplatím ti za všechny tyto požitky."
"Nic z toho nechci," usmál se vyzývavě Sasuke.
"Pořád tak arogantní," komentoval Kabuto a ruku přesunul k havranovu rozkroku, ale Sasuke ho silně uchopil za zápěstí, čímž z Kabuta dostal bolestivý sten.
"Nedotýkej se mě. Nejsem jako zbytek tanečníků, které si násilím podmaňuješ."
"Jednoho dne budeš můj, Sasuke, a já si to s tvým tělem pořádně užiju."
Kabuto od něj naštvaně odešel. Už zase nedostal, co chtěl. K tomu klukovi se těžko dostávalo, byl tvrdohlavý, praštěný, ale ze všeho nejvíc byl pyšný. Snažil se mu tuto pýchu srazit ponížením na jeho představeních tím, že ho postupem času nutil svléct další a další kousek oblečení, dokud by nezůstal zcela nahý, ale Sasuke si i přes všechnu Kabutovu snahu zachovával svou arogantní masku.
"Táhni tam a chovej se jak děvka, kterou seš," plivl na něj s úsměvem na rtech, jako by to mělo zranit jeho pýchu, ale Sasuke se jen ušklíbl.
"S nikým za peníze nespím," odpověděl a otevřel dveře, aniž by projevil slabost kvůli tomu, že se ho Kabuto opět pokusil urazit. I když se Sasukemu snažil ublížit slovy, Uchiha si je nikdy nebral příliš k srdci.
Ozvalo se prásknutí dveří. To bylo jediné, co slyšel Orochimaru od svého syna, který celý nasraný vešel do své kanceláře. Věděl, že se zase muselo něco stát se Sasukem, jímž byl Kabuto posedlý; posedlý dostat ho do postele a mít ho jen a pouze pro sebe. Od doby, co Sasukeho viděl poprvé, zcela bezbranného a s dítětem na cestě, po něm Kabuto toužil a ta touha se zintenzivnila, jak ho uviděl tancovat a jak viděl všechny ty klienty, co se lehce dotýkali jeho těla, když mu za tanga zastrkávali své peníze.
"Zase Sasuke?" zeptal se Orochimaru s jemným úsměvem, pozorující svého syna sedícího na židli u svého pracovního stolu.
"Ten kluk je..."
"Nezkrotný... ano. Viděl jsem jeho tvrdý charakter v momentě, kdy se objevil ve dveřích s žádostí o práci. Řekl jsem mu, že tu mám místo jenom pro erotické tanečníky, ale on se vůbec nenechal zastrašit. Prostě potřeboval peníze... a já viděl v jeho výrazu obrovskou pýchu."
"Už jsem s ním zkusil všechno, ale na něj nic neplatí. Chovat se k němu hezky, chovat se k němu hnusně, dokonce jsem ho vydíral... snažím se ho ponížit, ale... nic."
"Se Sasukem je těžké vyjít," ušklíbl se Orochimaru. "Dobrá zpráva je, že s námi stráví spoustu času. Má u nás veliký dluh. Možná bys mu mohl nabídnout peníze za blowjob s tím, že bys mu trochu z dluhu odpustil."
"To už jsem udělal, ale odpověděl mi: 'Raději bych u tyče tancoval dalších tisíc let, než abych musel snýst tvůj klacík v puse.'"
Orochimaru si nemohl pomoct, začal se smát. Sasuke byl vždycky hrubý, vážný a s démonickou povahou. Toho kluka jen tak něco nezlomí, a Orochimaru to věděl. Za Sasukeho tance získával spoustu peněz. Měl ho a Sasuke mu nemohl s tak velkým dluhem nikam utéct.
***
Ta fráze mu někde hluboko v duši ublížila, ale nikdy to nedal najevo. Všichni v baru se k němu přesně tak chovali; kurva, se kterou neznají hranice a na kterou si můžou bez okolků sáhnout, kde se jim jen zachce.
Vešel do místnosti, otevřel svou skříňku v úmyslu se převléct. Byl si jistý, že celou noc Ino neuvidí. Ženy měli svou vlastní místnost u vchodu do podniku, zatímco muži byli umístěni vzadu.
Sasuke si povzdechl, posadil se na dřevěnou lavičku a otevřel svůj sportovní batoh, kde měl svá tanga a kostým, který ho tuto noc donutil nosit Orochimaru. Vzal oblek lodního kapitána a chvíli hleděl na klobouk, který nakonec položil stranou. Pak z batohu vytáhl poslední věc - masku, kterou měl vždycky na sobě, aby částečně skryla jeho identitu.
"Jdeme na to," snažil se sám sebe povzbudit, když se začal převlékat. Oblékl si tanga a mariňácký obleček, které mu byli dány pro show. Když se připravil, odešel z pokoje a kráčel chodbou, jež ho dovedl až k jevišti. Světla byla po předchozí show vypnutá a hoši, kteří zrovna odešli z jeviště, popřáli Sasukemu hodně štěstí.
Ozval se hluboký hlas uvádějícího, který zahajoval další show. Taneční tyč byla opět osvícena světly ze stropu a všichni, kdo podnik pravidelně navštěvovali, začali nadšeně křičet, protože jim bylo hned jasné, který tanečník se za chvíli objeví.
"Pevně se držte, protože dnes tu máme pořádné vlny!" řekl uvaděč. "Ale náš kapitán je vynikající navigátor, který zvedne teplotu o více než jeden stupeň. Nastupte na naši loď a nenechte si nic ujít!" pobídl klienty a namířil světla na místo, kde se objevil Sasuke.
Uchiha odhodlaně kráčel po kruhovitém jevišti, kde na něj čekala tyč. Dotkl se chladného kovu, svůdně kolem něj omotal svou nohu a třel svůj rozkrok. Tím všechny přítomné, kteří se k němu už natahovali s bankovkami v rukách, rozrajcoval.
"Tak pojď, zlato! Zavrť prdelí!" slyšel někoho křičet.
"Zatancuj taťkovi!" křičel další.
Bylo pro něj zcela normální slyšet, aby si sundal oblečení nebo aby se dostal blíž k nim. Všichni ho chtěli osahávat, ale on se nepřiblížil víc, než kde končila hranice pódia. Raději si udržoval odstup, dokud se nemusel zmenšit vzdálenost mezi nimi, aby si posbíral peníze.
Smyslně vedl svou ruku kolem boků po břiše až na hruď, zatímco jeho tělo klesalo. Zapletl si prsty do svých černých vlasů a do publika hodil svou námořnickou čepici. Křik se znásobil, když se o ni začali dva muži prát. Ostatní zírali, jak si havran svůdně rozepínal vestu. Měli tak možnost spatřit síťovanou košili, která nic nepřenechala představivosti.
Chytil se tyče, zatlačil pánví proti ní a krouživě pohyboval boky. Když do toho zaklonil hlavu, pro všechny přítomné to byla pastva pro oči.
Hudba stále hrála a on pokračoval v pohybech boků co možná nejsvůdněji. Vrtěl svým tělem s perverzností před zraky desítek zákazníků, kteří od něj nedokázali odvrátit zrak; před zraky těch chtivých rypáků, jež nepřestávaly křičet sprostá slova, a které požadovaly, aby se dostal blíž k nim. O chvíli později chytil své kalhoty, silou je ze sebe strhl a jako předtím hodil kus oblečení do publika, které o něj zase bojovalo.
"Pojď sem, zlato," slyšel muže po své pravici, jakmile se dostal na všechny čtyři.
Když Sasuke v jeho ruce viděl čtyři bankovky, dovolil mu je zastrčit za jeho tanga, která si muž přichytil, aby měl příležitost plácnout ho po zadku.
"Ani nevíš, jak rád bych tě ojel!" zakřičel muž a snažil se mu uštědřit další plácnutí, ale Sasuke se od něj šikovně vzdálil.
Skupina žen, která zrovna oslavovala rozlučku se svobodou jedné z nich, na něj křičela, aby si získala jeho pozornost (kterou ženy nakonec dostaly, když ukázaly pár bankovek). Sasuke k nim dokráčel a nechal ruce budoucí nevěsty sjet po jeho břiše až dolů k rozkroku (stále uvězněnému tangami). Jemně ho třela svou rukou, kterou jí Sasuke pohotově chytil. Kousl se do spodního rtu a s pomocí ji znovu navedl na své intimní partie. A všechni ženy ze skupinky zase začaly ječet. Sasuke jim dovolil dotýkat se ho pouhých pět sekund. Kvůli tomuhle bylo pro návštěvníky potěšením vracet se noc co noc a nabízet mu své peníze.
Když to viděli muži na druhé straně, začali Sasukeho svými penězi lákat k sobě. Podařilo se jim dostat Uchihu na kolena, pak začali ohmatávat jeho hruď, zatímco jedna ruka strkala do druhé, aby měla možnost pohladit rozkrok.
Jeden z nich svými prsty pevně chytil látku a zatáhl, čímž se jedno Sasukeho varle ukázalo světu, což všechny přítomné rozproudilo ještě víc. Uchiha se ušklíbl a mezitím co vstával, ukazováčkem naznačil jasný nesouhlas. Hned na to si tanga sundal a zůstal před nimi zcela nahý, zlehka si hladíce koule. Vystavováním na obdiv svého rozkroku vzrušoval nejednoho zákazníka.
Udělal už jen pár pohybů. Věděl, že hudba bude za chvíli končit, čímž i celá show, ale poté ho čekalo další vystoupení... a pak další... měl před sebou dlouho noc.
Když světla konečně zhasla, Sasuke se postavil a sledoval, jak jeden z vyhazovačů sbíral peníze z podlahy hned, jak Sasukeho zahalil do dlouhé látky. Jakmile se cítil v bezpečné vzdálenosti od všech pohledů, sundal si masku a shlédl dolů na své břicho, kde se mu táhla velká jizva. Nikdo si jí ani nevšiml, a pokud ano, mysleli si, že ji Sasuke měl kvůli operaci, nebo tak něco. Někdy je vzrušovala daleko víc, aniž by věděli, že to byl důsledek přivedení nového života na svět.
"Hned bych tě tam ošukal," komentoval Kabuto.
"Jestli nechceš přijít o svoje koule, nezkoušel bych to," posmíval se Sasuke.
"Dám ti mnohem víc peněz než by ti kdy mohli dát oni, když mě uděláš pusou," řekl Kabuto vítezně. Ale Sasuke se jen ušklíbl, otočil se na něj a přitlačil ho ke zdi.
"Vážně? Jenom abys mi ho mohl strčit do pusy? To je všechno, co chceš?"
"Ano," odpověděl Kabuto.
"Až zmrzne peklo," uchechtl se Uchiha. "Nikdy nebudu tvůj, nic mého nikdy nebude tvoje. Už to konečně pochop."
"Jednou, Sasuke... jednou budeš žebrat, abych ti narval svýho ptáka do huby. Jednoho dne budeš něco potřebovat a budeš mě muset prosit, a budeš znát cenu, kterou já budu požadovat," uculil se Kabuto.
Sasuke se zamračil a jednoduše odešel. Je možné, že někdy bude potřebovat pomoc, ale nikdy o ni nepůjde žádat k němu - to si teď myslel. Jeho situace by musela být velmi vážná, aby o toho zmetka přijal něco takového.

__________

* Jenom kdyby někomu nedošlo (jako mně, že...), havran (v orig. raven) je přezdívka pro Sasukeho. =^w^=

Komentáře