Informačka jak grilovačka, ale ne tak chutná

Zlatíčka moje, moc vás všechny zdravím.
(。・ω・。)


Jak jste si všimli, poslední dobou funguju jen díky přednastavování, jinak bych asi skapala (skip, skep, skap)... V následujících týdnech (aspoň u mě to je celý duben) nejenom mě, ale i spoustu z vás čeká hromada písemek. Do toho jsem si zařídila brigádu, kterou nutně potřebuju na menší výdaje, jako je kino, protože se Mei rozhodla chodit co měsíc s kamarády do kina. Pak si budu dělat řidičák, yey! V GTA SA jsem ho nikdy neudělala, tak možná to teď vyjde. A snažím se taky věnovat příteli, aby mi neutekl, že jo. No. To je první část, proč vám píšu, že si dávám voraz od povídek.

Tou druhou jsou povídky. Duše se pomalu blíží konci, pochybuju, že bude mít víc jak 20 kapitol. Po ní mám v plánu psát Ereri omegaverzi, pak určitě myslím na OtaYuri (na které se třepu jak dítě na bonbóny). A mám tu novinku. ItaSasu. Nejsem zrovna příznivcem tohoto páru, ale chytla jsem se vymyšleného děje, který vyšel ze dvou různých filmů, a nikdo jiný kromě těch dvou mě nenapadá. Nebo spíš napadá, ale Itachi a Sasuke jsou na tyhle role perfektní. Přemýšlím, že bych vám sem mohla někdy dát aspoň úvodky na ty povídky. Hlavně abych na ně nezapomínala já. xD

Poslední věc je asi design. Už jsem nad ním přemýšlela, ale nijak se mi do něj nechce. Nemám obrázky, nemám nápad, nechce se mi nad tím přemýšlet. Jediné, čeho se držím, je průhledné pozadí, that's all.

To je asi vše. :3 Jestli máte připomínky nebo dotazy, neváhejte se mi ozvat. ♥

Vaše Mei (。♥‿♥。)

Komentáře