Duše člověka | Kapitola 12.

Je libo lehce depresivní kapitolu? ♥ Neházejte po mě kamínky, prosím!
A přestávka pořád platí. Další kapitoly ještě nemám přednastavené, takže v úterý nejspíš nic nevyjde.

"Aaah!" zavzdychal blondýn pod přívalem slasti.
Zaklonil hlavu a nechal své semeno vystříknout na břicho svého milence.
"Ještě nepřestávej," požádal Sasuke a pevněji ho chytil za boky.
Od doby, co spolu měli poprvé sex, se jejich vztah rázově prohloubil. Jak si Naruto nebyl na začátku jistý svými city, dnes by šel pro Sasukeho na druhý konec světa. Oba dva byli zamilovaní až po uši. Svým přátelům ještě ale nic neřekli. Příležitostí se jim naskytlo mnoho, ale ani jeden neměl odvahu se jim k tomu přiznat. Báli se reakcí. Bylo jim známo Sakuřiny náklonosti k Sasukemu, už tady se objevoval první problém. Sice se by Haruno nesnažila jejich vztah bojkotovat, ale bylo lepší, když to nevěděla.
Naruto se svalil na postel vedle Sasukeho. Koukal do stropu a vydýchával se z orgasmu. Co se týkalo Sasukeho v sexu, ten měl obrovskou výdrž. Rozdal by si to s Narutem znova a znova a necítil by se vůbec unavený. Zato Naruto byl po prvním kole na hadr.
"To ze mě zase poteče týden," ušklíbl se znechuceně Naruto.
"Hlupáku," zasmál se Sasuke.
"Že se do mě vždycky uděláš tak hluboko," postěžoval si blondýn a otočil hlavu na Sasukeho.
"Jestli chceš," pozvedl obočí Sasuke, "příště můžeme zkusit i něco jiného."
"Jako třeba?" zajímal se Uzumaki a zvedl se na loktu.
"Jako třeba výměnu rolí? Šlo by to?" navrhl Sasuke.
"A to nešlo už teď?!" rozčílil se naoko Naruto.
"Musel jsem se psychicky připravit," pokrčil Sasuke rameny, ukradl si od Naruta polibek a rychle utekl z postele, protože to vypadalo, že jej jeho přítel uškrtí.
"A já byl ženská od začátku?! Tyyy…! Parchante!" vyhrožoval mu a hodil po něm polštář.
Sasuke s jednou nohou v kalhotách zakolísal, ale brzy se mu podařilo najít ztracenou stabilitu, a vyplázl na Naruta jazyk.
"Nedělej, jako že se ti to nelíbí, puso," mrkl na něj Uchiha a dlouze ho políbil. "Miluješ, když ho do tebe strčím…"
Uzumaki se začervenal. Tyhle konverzace jej uváděly do rozpaků a dost často ho vzrušovaly. To teď zrovna nepotřeboval. Černovlásek by si toho rychle všimnul, a protože mu Naruto nedokáže říct ne, přesvědčil by ho k dalšímu kolu sexu. A blondýn si nebyl jistý, jestli by to tak náhle jeho zadek vydržel.
"Parchante!" hodil po něm Naruto i druhý polštář.
"Neříkej mi parchante, hlupáku," osopil se na něj ze srandy Uchiha. "Jdu udělat snídani, ty se jdi osprchovat."
Naruto jen zavrtěl hlavou, nic už raději nekomentoval (ještě by Sasukeho naštval a nedostal by snídani). Vstal z postele a vydal se do koupelny. Znal Sasukeho byt jako své boty. Poslední měsíc a půl tu trávil většinu času. Domů jel jenom pro potřebné věci, které se pak do jeho vlastního bytu už nevrátily.
Po osvěžující sprše se objevil v kuchyni. Sedl si ke stolku a pozoroval Sasukeho, jak připravuje snídani. Jako člověk se velmi zlepšil v přípravě jídla a nápojů. Dokonce i jeho káva se dala bez problémů pít.
"Sasuke?" oslovil zasněně svého přítele (jeho pohled směřoval na Uchihovu zadnici, jak jinak).
Černovlásek se na něj krátce otočil, pak se dál věnoval přípravě omelety.
"Nechtěl bys jet na výlet? Třeba teď o víkendu?" zeptal se blondýn.
"Bohužel nemůžu," odpověděl lítostivě Sasuke. "Šéf mě potřebuje v práci. A dost možná bude potřebovat i tebe."
Narutova nálada klesla o minimálně dvacet stupňů pod bod mrazu. Na jednu stranu jej těšila poznámka, že by jej v práci někdo potřeboval, především jejich šéf, ale na tu druhou tohle tvrdil pouze Sasuke. Uzumaki pochyboval, že by mu jeho nadřízený někdy zavolal "Héééj, Naruto, potřebuju skvělého fotografa, stav se za mnou v kanceláři!" Ten zuří, sotva blondýna vidí, a Naruto nikdy nepochopil proč.
Sasuke se na chvilku podivil tomu tichu. Čekal od Naruta nějakou odpověď, a když se mu jí nedostalo, došlo mu, nad čím Uzumaki zřejmě přemýšlí. Bylo tak jasné, že není v zaměstnání šťastný. Ta práce samotná ho bavila, ale šéf mu ji nijak neulehčuje a Naruta pořád ponižuje a snižuje mu sebevědomí. Jednou by se mohlo stát, že i tak silný člověk jako je právě Naruto by si mohl důsledkem tohoto sáhnout na život. V lepším případě by prostě odešel z práce, od svého snu.
"No tak," povzbudil ho Uchiha od plotny. "Říkám ti pořád dokola, že jsi skvělý fotograf, nemáš důvod být skleslý."
"To říkáš jenom ty, Sasuke. A říkáš to proto, že spolu chodíme."
Uzumaki si opřel hlavu o dlaň a očima zkoumal nalakovanou desku stolu. Obočí měl svraštěné a kousal si spodní ret.
"To není pravda," protestoval hned Sasuke a obrátil oči v sloup.
Už ho nebavilo to opakovat pořád dokola. Chápal Naruta, ale přál si, aby Naruto pochopil jeho. Chtěl mu pomoct nebrat si názory jejich přitroublého šéfa tolik k srdci. Kdokoli z oddělení mu potvrdí, že Naruto odvádí skvělou práci, dře, a výsledky jsou úchvatné. Jediné, v čem měl blondýn smůlu, byl šéf. S tím ale nemohl nic dělat.
"Zeptej se koho chceš. Řekne ti, že děláš skvělý fotky - a děláš lepší než Sai."
"Tak proč je Sai chválenější než já? Proč mě šéf sráží?" rozčiloval se Naruto.
Vzápětí na to sklopil hlavu. Kdyby před ním ležela plechovka, kopl by to ní, že by se odkutálela na druhou stranu města. Pak ho ale pohltila lítost.
"Jednou přijde den, kdy to neunesu…" poznamenal.
Sasuke vypnul plotnu, odstavil pánev vedle a přidřepl si k Narutovi.
"Tohle neříkej!" chytil jej ve strachu za ruce. "Slib mi, že si nic neuděláš. Slib to!"
Naruto se na něj v povzdechem podíval, jako by se rozmýšlel, jestli něco takového vůbec jde slíbit. Kdyby slib porušil… opustil by ho Sasuke? Stal by se z něj zase upír a umřel by žalem?
"Slibuju," usmál se jemně. "Nejspíš odejdu někam jinam. Posledně jak jsme byli v Suně, chválil za tu dvoustranu jenom tebe. Jako bys to i fotil."
Sasuke se při té vzpomínce usmál. Tři dny v Písečné s Narutem pro něj byly velmi drahou vzpomínkou. Poprvé se dotkl Narutova těla jako milenec. Líbal jej tam, kde ještě nikdo. Nejednou se s ním miloval…
"Jak bych to mohl fotit já," začal úsměvně Sasuke, "kdy ve foťáku bylo tolik mých fotek?"
Naruto na něj překvapeně pohlédl. Jak mu došlo, že se mu Sasuke nejspíš hrabal v aparatuře, zčervenal.
"Cos tam hledal?!" vyjekl.
"Jenom jsem pracoval, nic víc. Jak jsem psal články, pomáhalo mi dívat se na fotky z těch míst, kde všude jsme byli. A nešlo si nevšimnout, že každá třetí fotka byla fotka mně. Dokonce tam je jedna jak jsem spal," pozvedl Uchiha obočí.
Naruto schoval obličej do dlaní. Tohle byl snad zlý sen. Neměl v úmyslu ty fotky někde vyvěsit, to ne. Jenom si chtěl zdokumentovat chvíle, kdy jej Sasuke zrovna okouzlil. A že to bylo často.
"Dobře fajn!" řekl po pár sekundách. "Přiznávám se, že jsem tě tajně fotil. Promiň, moc se ti omluvám. Hned, jak na to přijde, tak to smažu, neboj se."
"Nemusíš to mazat, klidně si je nech," ubezpečil ho Uchiha. "Jenom by bylo asi divný, kdyby se omylem dostaly do rukou šéfa."
Pod tou představou se oba dva zašklebili. Ani jeden z nich nevěděl, jaký názor má jejich nadřízený na homosexualitu. Vyhodil by kvůli tomu Naruta?
"Hele," začal Sasuke, palci přejížděl po blondýnových rukách, "jestli ti to pomůže, zůstaneme o víkendu oba doma. Co říkáš?"
"Nechci, abys měl kvůli mně problémy," zavrtěl hlavou Uzumaki a políbil Uchihu na spánek.
"Prosím tě. Kdybych nařídil šéfovi skočit z okna, tak skočí," protočil očima černovlásek.
Někdy mu šéf připadal až moc vlezlý. Když se o Sasukem dozvěděl, že hledá práci, okamžitě mu nabídl třikrát vyšší plat, než co normálně redaktoři dostávají, více volných dnů a mnoho dalšího. Bylo to způsobeno tím, že Sasuke patřil mezi nejznámější modely do časopisů v celém státě. Mít někoho takového v redakci? To znamená jedině zisk! Peníze, peníze, peníze!
"Mě jsi na mysli nějaké konkrétní místo, kam bychom mohli jet?" zeptal se černovlásek.
"Napadlo mě, že bysme mohli jet někam, kde nás nikdo nebude otravovat. Pryč od civilizace. Jeli bysme v pátek hned po práci nebo navečer, a vrátili se v neděli odpoledne."
Sasuke se zadíval z okna na modrou oblohu a bílé mraky. Dnes bylo opravdu nádherné počasí. A pokud by bylo i o víkendu, mohli by…
"Někam pod stan?" navrhl.
Naruto se mu přímo před očima rozzářil nadšením. Výlety do přírody, kempování a túry miloval. Bohužel na ně neměl moc času a ne­-líných kamarádů.
"Jo?" přesvědčoval se s úsměvem Sasuke.
Kleknul si na kolena a Naruta objal kolem pasu. Ten si zase obmotal ruce kolem Uchihova krku.
"Necháme všechno tady. Nic a nikdo nás nebude rušit," dodal ještě černovlásek a políbil svého přítele na klíční kost.
"Jsi nejlepší!" prohlásil Naruto. "Doufám, že z toho nebudu mít problém já…"
"Jestli budeš, pak dáme oba dva výpověď," řekl striktně Uchiha. "Ta jeho šikana mě už nebaví."
Sasuke se postavil zpátky k plotně a k přípravě snídaně. Nejen, že musel připravit snídani, ale i oběd do práce.
Naruto se postavil za něho a objal ho kolem pasu. Kdyby mohl, vykašlal by se na práci a strávil by se Sasukem celičký den.
"Jestli se moc nudíš, můžeš se připravit do práce," natočil hlavu a políbil blondýna na tvář.
"Právě teď se bavím až až," zavrněl mu do ucha Uzumaki a jemně ho kousl do trapézu.
"A dost," zasmál se Sasuke a začal Naruta lechtat. "Běž se připravit, nebo přijdeme pozdě jako vždycky."
"Jak jako jako vždycky?" pozvedl Naruto jedno obočí. "Taky se párkrát stalo, že jsme málem nepřišli vůbec!"
"No právě. Tak šup!"
Černovlásek pleskl Naruta po zadku, vyplázl na něj jazyk a už se věnoval přípravě jídla.
Blondýn se jen ušklíbl a odešel do pokoje si připravit všechny potřebné věci do práce. Když se mu do ruky dostal fotoaparát, posadil se na postel a zařízení zapnul. Hned najel do galerie a prohlížel si všechny fotky se Sasukem. Na jedné Uchiha pouštěl lodičku na vodu, na jiné zase žvýkal kousek jablka, které držel v ruce. Ani na jedné z fotek se nedíval do objektivu. Všechny byly focené tajně.
Naruto si povzdechl. Říkal si, jak je možné, že takový anděl je ve skutečnosti upír. Sasuke nebyl jen hezký a chytrý, ale i pracovitý, důsledný, milý a něžný. Měl spoustu stránek, které znal pouze Naruto, nikdo jiný neměl šanci je spatřit aspoň na malý moment.
Vypnul foťák a schoval ho do pouzdra. Zničehonic ho ovál studený vítr a naskočila mu husina. Než se stačil otočit, aby zkontroloval, jestli není otevřené okno, upadl do černočerné tmy.

Komentáře