Rozchod | Prolog

Popravdě si nejsem úplně jistá, jestli od této povídky očekáváte ty správné věci. :D No, nevím, jestli to bude sranda. Začátek bude hodně vážný, což uvidíte už v prologu a prvních pár kapitol, kdy se s tím Sasuke a naruto začínají smiřovat. Uřpímně? Chtěla bych, by tato povídka byla delší jak 15 kapitol, ale vzhledem k tomu, že jsem strašně líná a nemám skoro vůbec čas ani sama na sebe, nevím, jestli povídka bude vůbec vycházet pravidelně.


"Kdo si do prdele myslíš, že seš?! Že seš Uchiha neznamená, že budu skákat, jak ty pískáš! Na to máš svoje kurvy, ale se mnou takhle zacházet nebudeš, imbecile!"
"Ještě jednou je takhle označíš, a fakt se neznám! Na rozdíl od tebe jsou to jenom kamarádi, se kterýma POUZE trávím volný čas, a co děláme, to ti může bejt u tý tvojí pihovatý prdele!"
"Jasné, jenom kamarádi! A ta kurva Karin mlela co za pičoviny, žes ji přetáh v knihovně?!"
"Už ti po stý říkám, že jsem s ní nic neměl a ty to po stý nejseš schopnej pochopit! Jsou to jenom kamarádi, kolikrát -"
"Protože ti prostě nevěřím! Začal ses s nimi scházet za mými zády, nic jsi mi o nich neřek a když jsem se tě zeptal, jestli jste dobří kámoši, řekl jsi, že jsi s nima byl jenom jednou venku! A chodils s nima furt někam a mě sis nevšímal!"
"Taky že to bylo jednou, do prdele!"
"A že kouříš si mi chtěl říct kdy jako?!"
"Neřek sem ti to, protože vím, že to nesnášíš!"
"A myslel sis, že to nikdy nezjistím?! Ty si vesele nakráčíš ke mně domů a myslíš si, že to z tebe netáhne?!"
"Nevěděl sem, jak ti to říct, protože jsem o tebe nechtěl přijít!"
"Jo takhle, tys byl jenom ohleduplnej, hmm. A před půl rokem, kdy ses mohl jenTo nejsemom z pohledu na cigaretu poblejt, to byla jenom další hra?! A nakonec z tebe vypadne, že hulíš už dva roky?!"
"Jaká hra, do háje! Prostě sem nechtěl, abys to věděl, protože bys byl na mě pak naštvanej!"
"Protos mi lhal?! A já si myslel, že je mezi náma všechno jasný! Měls mi to říct hned na začátku! Tys o mě věděl úplně všechno!"
"Úplně všechno asi ne."
"Prosím?!"
"Zapomněls? Nevadí, já totiž ne a milerád ti to připomenu. Na fesťáku sem si odskočil a za těch pět minut - PĚT ZKURVENÝCH MINUT - si flirtoval s ňákým chlápkem."
"On vyjel po mně!"
"Druhý případ - Shikamaru. Co mi řekneš o něm?"
"Byla to jenom pusa ze srandy! Hráli jsme flašku!"
"Tak to sem taky moh hrát flašku a ojet tak všechny ze třídy a argumentovat tím, že to byla jenom sranda! JENOM SRANDA!"
"Máš akorát vztek, žes s námi na ten vejlet nejel! Jenom žárlíš!"
"Ne, Naruto, já tam jet nechtěl, protože ti tvoji kamarádíčci sou pěkně pitomí a pořád mě přehlížejí, protože já sem prostě z lepší rodiny! Jak pak můžu jet na víkendový stanování s lidma, kerý mě nesnášej?!"
"To protože prokoukli, jakej arogantní čůrák seš, ne kvůli penězům! Jenom mně to tenkrát nedošlo, protože sem byl zamilovanej!"
"Kdys prosím tě TY byl do MĚ zamilovanej?! Lozils za mnou, protože sem měl prachy! A za mýma zádama si chrápal s celou školou!"
"To odvoláš! To není žádná pravda! Já ti byl věrnej!"
"To JÁ byl ten zamilovanej! Moh sem ti snýst modrý z nebe, ale tobě to bylo málo! Tys potřeboval víc!"
"Já nechtěl žádný dárky ani peníze, protože sem měl tebe! Chodil sem s tebou, protože sem tě miloval! Mám brigádu, a i když z ní mám úplný ždibet, mně to stačí! Já se tě o žádný dárky neprosil! Tys mi je dával sám, takže neříkej, že sem s tebou-"
"Když máš někoho rád, je logické, když mu občas něco koupíš! Ten řetízek nebyl zrovna levnej - a tys ho jen tak zahodil!"
"Nezahodil, ale ztratil! Uvědom si ten rozdíl!"
"A způsob, jaks mi to řekl?! Ještě sem se tě ptal, že kde ho máš, a tys pokrčil rameny! Jasně, že jsem si z toho odvodil, že pro tebe nic neznamenal! Stejně jako já!"
"Do prdele, jak sis to mohl myslet?! Znáš mě dost dobře na to, abys věděl, že jsi byl pro mě to nejdůležitější! Fakt si myslíš, že bysem s tebou zůstal i po tom, co mi rodiče zakázali s tebou chodit?!"
"Byl sem dobrá platební karta."
"Nechodil sem s tebou pro peníze! Já tě miloval! Vždycky sem byl šťastnej, i když si mi poslal jenom jednou blbou zprávu!"
"Tak proč sis se mnou nechtěl volat?!"
"Protože přijdu z práce o půl devátý a sem rád, když neusnu ve sprše! Ale to ty neznáš, nemusíš pracovat! Papánek už ti hezky zahřívá křesílko na své kancelářské židličce!"
"Jde vidět, jaks mě poslouchal, když sme si povídali. Kdybys mi aspoň trochu líp naslouchal a nemyslel jenom na prachy, věděl bys, že tam pracovat nechci!"
"Ale prachy od něj ti sou dobrý!"
"To mám hlavně na studium, jídlo a kroužky! Protože -"
"Se o tebe rodiče vůbec nezajímají! Vůbec pro ně neexistuješ! Víš co? I když mám homofobní rodiče, pořád sou lepší jak ti tvoji. Aspoň ví, jak se menuju!"
"Takhle o nich nemluv! Na rozdíl od těch tvých byli vždycky přísní a můžu jim děkovat, že mi spoustu věcí nedovolili! To bysem pak asi roztahoval nohy na potkání jako ty!"
"Okamžitě vypadni z mýho domu! Mezi námi je konec! Nenechám se urážet takovým kokotem, jako seš ty!"
"Nápodobně! A abys věděl, jedinej, kdo tady kdy žárlil, Naruto, si byl ty. Najdi si lepší kamarády, když žárlíš na moje!"
"Třeba vyhul celou krabičku cigaret - vyhul si z palice svůj mozek, teda pokud se ti to ještě nepodařilo! Vypadni z mýho života! Vypadni raději fetovat a chlastat!"
"Nejsem feťák, ty kurvo!"
"Neříkej mi kurvo! Tys byl jedinej, s kým sem spal, a hořce toho lituju, abys věděl!"
"Ha! Nedělej ze sebe neviňátko! Strašně sis hrál na to, jak je to trapný a jak jsem tě musel přemlouvat - do prdele, co sem na tobě vlastně viděl? Neuměl si ani líbat!"
"Zato ty ses to naučil od svých kamarádek, že?! Všechno sis hezky nacvičil na nich, že?!"
"Jo, a pak tě ojel a celou noc tě držel v náručí, protože sem byl šťastnej, že mi věříš, když ses přede mnou svlík do naha! Jaká to byla pohroma!"
"Tak mi to vadí, no a co?! Svlíkl by ses jen tak před někým do naha?! Pro mě je to citlivá záležitost!"
"A teď nastavuješ díru každýmu?! Už je ti jedno, že se ti budou smát kvůli pihám a velkýmu znamínku na prdeli?!"
"Už sakra zavři zobák a vypadni! Nehodlám poslouchat takový pičoviny!"
"Já tvoje teprv ne! Uvidíme se ve škole, pane Uzukurvo!"
"Ani mi nechoď na oči, ty čůráku vyjebanej!"

Komentáře