Další povídky

Skončil nám Zámek a já potřebuju, abyste mi pomohli s výběrem povídky. ♥


1. Riren omegaverse

- Deidara se přestěhoval i se svým tříměsíčním synem do nového bytu začít nový život, ne však dobrovolně. Jeho bývalý snoubenec Sasori si našel jinou, "lepší" omegu. Nedbal na to, že se mu narodilo dítě a vyhnal Deidaru i se synem pryč ze svého domu a koupí mu malý byt na druhé straně Tokia (aby se neřeklo, že je bezcitný, nebo spíš chtěl mít jistotu, že se Deidara nevrátí). Bez peněz a s dítětem na krku je Deidara celý zoufalý a mnohdy pomýšlí dát dítě někam, kde mu bude lépe. V ten pravý čas se však objeví jeho soused Itachi, který se začne starat o jeho syna i o Deidaru samotného. Po čase se do sebe zamilují a budou se chtít i vzít, ale ani jejich cesta ke štěstí nebude lehká.
- Vzhledem k tomu, že mi teď skončila jedna ItaDei (a částečně SasoDei) povídka, nechce se mi hned rozepisovat další na stejný pár. Byla bych raději, kdybych ji mohla začít psát někdy kolem prosince a vydávat ji koncem roku. Samozřejmě jsem otevřena jakýmkoli návrhům na pár.
- Tak jsem se rozhodla, že hlavním párem tady bude Levi x Eren. :D V dotazníku je ale uvedeno (ItaDei) omegaverze.

2. NaruSasu

- Sasuke je introvertní člověk. Někdo by řekl, že až asociální. Mluví málokdy, s nikým netráví svůj volný čas, pečlivě si hlídá své soukromí. Je to geniální student a hodný kluk z bohaté rodiny a v žádném případě není sobecký a arogantní, jak se na první pohled může zdát. Jednou na jejich školu nastoupí nový student, který si jej zezačátku nevšímá. Jak se však se všemi spřátelí a zjistí, že se Sasukem je těžké vycházet, přijme to jako výzvu a stůj co stůj se chce stát jeho přítelem. Dřív, než si to uvědomí se do něj zamiluje.
- Tohle chci psát ještě později než první ItaDei. :D

3. MinaKushi

- Tohle popravdě nemám moc promyšlené. Napadlo mě, že bych na tento pár něco napsala, ale nebude tam žádná extra zápletka. Prostě středoškolská láska se vším všudy. Ale to si nejdřív musím nastudovat postavy, abych tam mohla dát jejich kamarády a nějaké ty záporáky. :D

4. (SasuNaru)

- Sasuke a Naruto se nerozešli v dobrém, a i po rozchodu se hádají, dělají si naschvály, uráží se a předhánějí ve všem, v čem můžou. Zkratka si vzájemně dokazují, že se bez toho druhého mají daleko líp. Jednou to ale zajde až příliš daleko a oba si uvědomí, že toho druhého stále milují. Litovat už ale bude pozdě.
- S tímhle klidně začnu hned. Samozřejmě pár je tu otevřený, protože už by to chtělo obměnit páry.

5. Interaktivní povídka

- Ještě nemám vymyšlený příběh, nebo bych spíš měla říct první kapitolu, protože příběh budete vytvářet vy :D, ale musím říct, že se na tohle šíleně těším. Ještě jednou to shrnu; pod každou kapitolou bude anketa, ve které můžete hlasovat, jakým směrem se bude příběh dál vyvíjet. Bude tam 2 - 5 možností, situací. Ta s nejvíce hlasy se odehraje v další kapitole. Kapitoly samy o sobě asi budou kratší, možná delší, ještě nevím. Limit v anketě by byl nastaven asi na minimálně 10 hlasů, termín, do kdy můžete hlasovat, bych vždycky psala do závorky v názvu ankety. V momentě, kdy by bylo splněno deset hlasů, uzavřela bych anketu a začala s psaním nové kapitoly. V případě, že by někde byl stejný počet hlasů, termín bych prodloužila (oznámím to v záhlaví na blogu). Taky mě napadlo, že by to mohla být omegaverze, ale to záleží na vás. Do omegy se mi upřímně moc nechce v tomhle případě. Ale kdyby vyhrála tahle povídka, vůbec se zlobit nebudu, naopak. :D

6. OtaYuri

- Otabek Altin si kvůli nákladnému studiu na vysokou školu hledá práci a našel jednu, o které si myslel, že je sice zvláštní, ale nebude nic náročného - dělat o víkendech chůvu patnáctiletému klukovi, jehož rodiče jsou přes víkendy v trapu. Zprvu je do práce zapálený, už kvůli vysokému platu, avšak hned, jak pozná, kdo Yuri Plisestky ve skutečnosti je, začne mu pomalounku docházet trpělivost.
- Eeeeej, jedna z povídek, o kterých jsem mluvila ve videu. :D


VÝBĚR POVÍDEK ZDE

(Mohla bych udělat jednoduše anketu pod článkem, že? Ale když mě dělat ty dotazníky baví. :D)

Komentáře