Abys nezapomněl

Taková malá jednorázovka, kterou Mei napsala z deprese.
Prosím vás, tato povídka je z ninja světa, kde Sasuke a Naruto... Je po Čtvrté velké válce ninjů a Sasuke a Naruto nemají... no, nechci spoilerovat.
A prosím vás, je tam hodně chyb. Děkuji za jejich ignorování.

Pár: Sasuke x Naruto
Čeká vás: yaoi, shounen-ai, svatba



Černovlasý mladý muž seděl u cizího stolu, v cizím bytě, na druhé straně města, než byl jeho vlastní domov. Potmě tiše čekal na vlastníka bytu, který se měl každou chvílí vrátit domů z mise. Měl z toho ale smíšené pocity. Neviděli se jen dva týdny a on byl tak natěšený, a tak nervózní. Možná kvůli jejich poslednímu rozhovoru, po tom, co se spolu opět vyspali. Oba dva byli zadaní, oba dva měli přítelkyně, jeden z nich vlastně snoubenku. Tak proč se vlastně dál stýkají, když "milují někoho jiného"?
Sasuke si povzdechl a podíval se na hodiny. Už táhlo na deset večer a Naruto nikde. Nevěřil tomu, že by se jeho příteli něco stalo, určitě se jen zdržel. Po Čtvrté velké válce ninjů ho nemohl jen tak někdo zranit.
Vstal od stolu, aby odnesl hrníček, do kterého si před několika hodinami udělal čaj. To bylo taky jediné, co Naruto doma měl. Do oka mu však padla fotografie jejich starého týmu sedm, na niž dopadalo slabé měsíční světlo. Zabolelo ho na hrudi, když uviděl sám sebe, jak se ksichtí na mladého Naruta a ten mu to oplácí. Musel se zasmát tomu, jak hloupí tenkrát byli. Aniž by si přiznali, co k sobě cítí, raději se postrkovali, nadávali si a mnohdy spolu nemluvili. Tenkrát mohlo být všechno jinak. Kdyby Naruto řekl, aby zůstal ve vesnici, protože ho miluje, Sasuke by zůstal. Jenomže argumenty, že je jeho přítel, a proto by měl zůstat, ho nepřesvědčil. Byl slabý. Slabý na to, aby se mu vyznal.
Světlo se zničehonic rozsvítilo. To Sasukeho polekalo. Co když ho teď dotyčný zažaluje, že se mu vloupal do domu?
"Aspoň si rozsviť, ttebavo," zamručel blondýn, jehož obvázaná ruka právě sklouzla z vypínače. Zdálo se, že mu nálada klesla k bodu mrazu, když uviděl Uchihu u sebe doma. Nechal ho tam, kde byl, a sám šel do kuchyně vybalit nákup. "Doufám, že nečekáš dlouho. Cestou domů jsem potkal Sakuru-chan, tak jsem s ní trochu pokecal," začal mluvit, věděl, že Sasuke jde za ním. Na tváři se mu usadil zvláštní úsměv. Byl předstíraný.
Sasuke odložil hrníček do dřezu a začal Narutovi pomáhat s vybalováním nákupu. V ten moment ho Naruto chytil za ruku, aby přestal. Smutně koukal na dno poloprázdné tašky, nepřestával se usmívat.
"Moc tě miluje, Sasuke," pronesl smutně.
"Já vím," odvětil Uchiha a ruku prudce stáhl k sobě, čím k sobě stáhl i blondýna. Ten na něj překvapeně hleděl. Něco takového nečekal. Byli si teď opravdu blízko.
"Žádný 'já vím'. Měl bys říct, že ji taky miluješ," napomenul ho Uzumaki.
"Ale já ji nemiluju," protestoval opět černovlásek. "Moc dobře víš, kdo jediný mě zajímá."
Naruto se potutelně usmál. Nemohl říct, že ho to nepotěšilo, právě že naopak, problém byl ale v tom, že spolu nemohli být.
"Budu se ženit, Sasuke," připomněl mu s povzdechem. Sám z té skutečnosti nebyl nadšený měl Hinatu rád, miloval ji. Jenomže Sasuke byl v jeho srdci první a uzurpoval si v něm pro sebe nejvíce místa. I přesto ale nemohli být spolu. Oba dva museli zařídit, aby jejich rody nevymřeli, navíc nemohli ignorovat city Sakury a Hinaty. Dost možná proto Naruto požádal Hinatu o ruku. Z lítosti.
Uchiha vymanil svou dlaň z Uzumakiho sevření. Tolik žárlil, že se takhle blonďák rozhodl, ale nemohl ho přemlouvat, neměl na to právo. Jenom by to mezi nimi posral ještě víc, než to bylo.
"Promiň, že jsem se ti zase vkradl do bytu. Už to neudělám," řekl chladně Sasuke a vzal si svůj plášť z obýváku. Když procházel kolem kuchyně a viděl Naruta ve stejné poloze, se stejným výrazem a stejnými pocity, opět ucítil tu tupou bolest na hrudi. "Zítra ráno zase odcházím. Nečekám, že se se mnou přijdeš rozloučit, jenom…" zasekl se. "Byl bych rád, kdybys přišel. Ale jsi po misi, takže si raději pořádně odpočiň," dovětil a vydal se ke dveřím. Už sáhl rukou na kliku a otočil jí, když v tom ho zastavila tíha na ramenou a zádech.
"Prosím, vezmi mě s sebou, ttebayo," zamumlal mu plačtivě mezi lopatky Naruto.
"Víš, že nemůžu. Někdo musí hlídat Konohu-"
"Tak tu zůstaň dýl," žádal dál Naruto. Otočil Sasukeho za ramena k sobě políbil ho. Natiskl ho na dveře a nohu vměstnal mezi jeho. Pažemi ho objímal kolem krku a dravě ho líbal, jak nikdy. Chtěl, aby zůstal.
"Nemůžu," protestoval nelibě Sasuke. Dech se mu z toho jediného polibku zrychlil, rty zčervenaly.
"Chci být s tebou dýl, než jednu noc každýho půl roku," vyslovil Uzumaki toužebně a opřel si čelo o Uchihovo. Zavřel oči. Dlaněmi přejížděl po černých vlasech a tvářích. Třásl se. Celé jeho se třáslo, jak se ze všech sil snažil zadržet slzy.
"Chci být s tebou…" promluvil Sasuke a objal ho. Tiskl ho na svou hruď co nejvíc mu to síly dovolovaly, jako by mu měl Naruto někam utéct a on to nesmě dovolit. "…celý život…"
Sasuke ho opatrně položil do peřin, jako by byl z porcelánu, velmi křehký a drahý. Rty se mu přisál na snědý krk. Od hýždí přejel rukou až ke kolenu po noze, která spolu s druhou objímala jeho pas. Pánví pomalu a pravidelně přirážel proti němu. Látka spodního prádla byla u obou napnutá pod ztopořenými penisy a vytvořily se na ní malé flíčky od preejakulátu.
Naruto využil výhody, že je Sasukeho ruka zaměstnána, a počal mu sundávat poslední kus oblečení, který na něm zůstal. Jejich těla byla na sebe tolik natěsněná, že to musel dělat poslepu, navíc jednou rukou to nebyl žádný med. Věděl, že se to Sasukemu nebude líbit. Neměl totiž rád, když byl nahý jako první.
Když viděl, že se mu to nedaří, přehoupl se nad Sasukeho, nohy stále obmotané kolem Uchihova pasu, čímž Sasukemu nedovolil dotknout se zády v oblasti beder postele. Sasuke byl z nich dvou ten pružnější, tohle mu nedělalo problém. Navíc ho rajcovalo, že má nad ním Naruto kontrolu. Měl dokonalý výhled na jeho dokonalé tělo. No a co, že mu chyběla ruka. Byl přenádherný.
Blondýn se na chvíli vzepřel na nohou, aby si mohl kousek stáhnout trenky, pak opět dosedl na černovláskův rozkrok. Stáhl půlky k sobě, čímž semknul Uchihův penis, a pánví pravidelně a rychle pohyboval dopředu a dozadu. V pohybu mu vadilo spodní prádlo, které si stáhl jen pod zadek. Už tak bylo dost těsné.
Sasuke ho jedním mávnutím ruky trenek zbavil. Jejich cáry se teď válely na zemi u postele.
"Hej," napomenul Uchihu. "Ty byly moje oblíbené, ttebayo," zamumlal uraženě.
Sasuke prudce nadzvedl pánev, čímž Naruto ztratil rovnováhu a nebýt jeho pohotové reakce, skončil by rozplácnutý na Sasukem. Už teď mu byl obličejem dost blízko, jak se málem srázily.
"Promiň, dám ti svoje," ušklíbl se Sasuke. Na Naruta to působilo kouzelně. Půl roku svého přítele neviděl, neviděl jeho úsměv. I když to bylo jen z posměchu, pořád ho Uchihův smích fascinoval.
"Jak nebudou mít vějíř na prdeli, tak je nechci. Je ti to jasný?" určil si pravidla Naruto a nechal se políbit. Sasuke mu mezitím dvěma prsty vjela do konečníku, kde ho nemálo dráždil. Vyhledal tolik citlivou prostatu, kterou jemně masíroval. Přitom užasle sledoval, co to s Uzumakim dělám. Jak sebou cuká, jak sténá a vzdychá do Sasukeho ramene.
"Bude vadit, když ten vějíř bude z druhý strany?" pošeptal mu do ucha.
"Z té rubové?" zasmál se trhaně blonďák.
Sasuke se jen ušklíbl a svou ruku přesunul na Uzumakiho ztopoření. Pěvně ho obemknul dlaní a mučivě pomalu přejížděl od kořene po špičku. Palcem setřel kapičky vzrušení.
Naruto se natáhl do nočního stolku pro lubrikační gel, který tam celého toho půl roku bez doteku ležel, a vymáčkl trochu vymáčkl Sasukemu na tři prsty.
"Musím koupit, už dochází," podotkl Naruto, když z tuby horko těžko dostával poslední zbytky.
"To jsme ho vybabrali my dva, nebo ty a Hinata?" neodpustil si uštěpačnou poznámku Sasuke. Nedokázal se smířit s tím, že se o Naruta s někým dělí.
"Přestaň, Sasuke," zamračil se Naruto. Měl sto chutí mu gel rozplesknout o tvář než si ho namazat kolem konečníku.
"To ty se budeš ženit," přidal Sasuke. Věděl, že přilil olej do ohně, protože ho právě obvinil.
"Musíme se posunout dál, Sasuke," řekl ztrápeně Naruto. "Z naší lásky nic nevzejde. Ani svatba, ani dítě. Naše rody by zanikly. Svůj možná ne, možná měl Itachi nějakou milenku a někde po světě běhá Uchiha. Jenomže můj klan… máma chtěla, abych si našel hodnou manželku. Chci jí to splnit," pohlédl svému příteli do očí.
Sasuke se posadil.
"Spíš to všechno zní jako výmluvy," promluvil.
"Je to pravda-"
"Pokaždé vytáhneš něco jinýho, jako bys jenom hledal důvody, proč se mnou nebýt," řekl uraženě Uchiha. "Jako by ses bál."
"Taky že bojím, Sasuke," vyhrkl Uzumaki. "Nikdy jsem rodinu neměl. Tolik bych ji chtěl. A s tebou-"
"Už mlč, nebo přijdu až za tři roky," ušklíbl se kysele. Naruto v tomhle ohledu nevěděl, co vlastně chce. Chtěl zůstat se Sasukem, ale nemohl Hinatě dát košem. Chtěl rodinu, k tomu by mu ale Sasuke nestačil. Chtěl plnit přání maminky. Chtěl, a jak.
Sasuke mu rozetřel lubrikant mezi půlkami, občas prstem zajel do konečníku, zbytek gelu nanesl na svůj penis, který pak navedl do Uzumakiho. Začal ho líbat na rty, aby se Naruto tolik nesoustředil na prvotní bolest, jak v něm Uchiha mizel.
Naruto bolestně sykl a kousl se do spodního rtu, jak příjemné mu to bylo. Sám se začal pohybovat. Otevřel pusu, aby mohl pobírat více a více kyslíku. Na těle se mu tvořily krůpěje potu a ve tvářích byl roztomile červený.
Sasuke jej s úžasem sledoval. Jak může být někdo tak krásný? Jak se vůbec Narutovi povedlo ho takhle okouzlit, když kolem nich bylo tolik holek, některé krásnější než Naruto?
"Ah, ah… Sasuke…" vzdychal a sténal. Pak přidal na tempu. Zároveň kroužil pánví, když zkoušel, kde je mu to nejpříjemnější.
"Počkej," zastavil ho Sasuke. "Opři se o stěnu," poručil mu. Naruto byl zprvu překvapený, proč ho Sasuke zastavil, ale poslechl ho. Hodil polštář na zem, aby mu nezavazel, klekl si před stěnu a roztáhl nohy. Sasuke klekl za něj a znovu se do něj navedl. Natiskl se na jeho záda a pohyboval pouze pánví. Přirážel do Uzumakiho nitra a rukou mu honil. Kdo ví, kdy se zase uvidí, proto si musí užít přítomnost toho druhého.
Líbal ho na šíji, jemně ho kousal. Nebyl smlouvavý, na ne neslyšel, ale vyhověl mu, když žádal o víc. Cítil, jak se mu stahují všechny svaly. Ani po orgasmu nepřestal přirážet a Narutovi honit. Chtěl i jeho přivést k tolik vytouženému vrcholu.
Narutova ruka vystřídala tu Sasukeho.
"Kapesník," vzdychl Naruto. Sasuke mu jako správný ninja bleskurychle podal požadovanou věc, která stála na stejném nočním stolku, odkud předtím bral blonďák lubrikant. Přidržel dva kusy papírových kapesníků u Narutovy špičky a Uzumaki se na ně udělal. Bylo to daleko praktičtější než prát prostěradlo.
Naruto se znaveně posadil, čelo opřel o stěnu před sebou a vydýchával se z orgasmu. Cítil, jak si o něj opřel Sasuke a pro sebe se usmál.
"Už ze mě vylez, nebo ke mně přirosteš, ttebayo," zasmál se.
Sasuke opatrně zmuchlal pošpiněný kapesník a Naruta rukou objal kolem pasu. Jako by ho neslyšel. Užíval si, že s ním může být, navíc v Konoze, kterou měl sice rád, ale necítil se tu dobře. Ráno zase odejde a zanechá všechno tady. Ale je to správné? Pokud tentokrát odejde, Naruto se ožení s Hinatou a jejich vztahu bude konec. Opravdu to chtěl?
Políbil ho na lopatku, kde mu udělal nemalý cucflek.
"Už jsem označkovaný dost, nemyslíš?" zasmál se blonďák.
Sasuke ho nelítostně kousl. V ústech ucítil železitou pachuť krve, která tekla po Narutových zádech až dolů k jeho pozadí.
"Auu!" vykřikl a od Sasukeho odskočil. "To bolí, ttebayo! Proč jsi to udělal?!" nadával.
"Abys na mě nezapomněl, i když budeš ženatý a budeš mít děti," řekl klidně Sasuke a začal sbírat svoje prádlo. Když zvedl svoje černé trenky, podíval se pobaveně na Naruta. "Chceš je teda?"
"No to ani náhodou! Není tam vějíř! A jen tak to nezakecávej! Kousnuls mě, dattebayo!" vztekal se blondýn. Rukama i nohama rozhazoval do všech světových stran, v obličeji byl rudý, cenil na Sasukeho zuby.
Uchihu to nijak nerozhodilo. S klidem přešel ke svému příteli a políbil ho. Tím ho vždycky zklidnil.
"Tím, že to máš na zádech, to jen tak neuvidíš, takže ti mě to nebude připomínat každý den. Ale uvidí to ostatní, takže až se budeš před někým svlíkat, budou se tě ptát. V ten moment si na mě vzpomeneš," ruku přesunul na jeho týl, svoje věci nechal spadnout na zem, a hluboce ho políbil.
"Sasuke-"
"Už půjdu," odvětil černovlasý.
"P-počkej, to chceš odejít jenom tak? Tohle má být naše poslední noc a ty odejdeš na jejím začátku?"
"Přesně tak," kývl Sasuke a nasoukal se do trenek. "Víš, že bych s tebou byl do konce našich životů, řekl jsem ti to. Ale nemůžu se smířit s tím, že je to naposledy. Když jsem s tebou, myšlenky mi lítají jenom kolem toho, že se budeš ženit-"
"Žárlíš?" přerušil ho Naruto. Chvíli se nic nedělo, jen na sebe zírali. Naruto čekal na odpověď, kterou Sasuke hledal.
"Ano. Žárlím," přiznal.
"A… uvidím tě ještě před-"
"Určitě ne," zavrtěl hlavou, na svého přítele se už nepodíval. Neměl odvahu.
Naruto nasadil falešný úsměv, aby zakryl smutek. "Hlavně mi často piš, ttebayo! Dostávám od tebe málo dopisů!" připomněl mu. "A piš toho trochu víc! Třeba co se ti přihodilo a tak! jenom 'Mám se dobře' i nestačí!"
"Ano, ano, budu ti psát častěji a obsáhlejší dopisy," ušklíbl se Sasuke.
Jen co opustil Narutův byt, oba dva propadli smutku. Věděli, že jejich vztah tímto končí.
***
Dva měsíce na to se chystala svatba. Nevěsta i ženich se chystali vyjít před oltář, před zraky několika desítek kamarádů, senseiů a třeba i jen známých od vidění. Naruto si hluboce povzdechl, čímž upoutal Hinatinu pozornost.
"Děje se něco?" zeptala se starostlivě. Viděla, jak je Naruto nervózní a jaksi skleslý.
"To nic," usmál se na ni. Ty bílé šaty, nakroucené vlasy a bílá vlečka jí slušely. Kdo by ji nemiloval.
V tu ránu ho zabolela jizva na levé lopatce. Jako by mu říkala, že je tu v jeho srdci i někdo jiný kromě Hinaty. On si jí však nevšímal.
Když se farář ptal snoubenců zda budou svou lásku milovat v bohatství i chudobě, v nemoci i ve zdraví, dokud je smrt nerozdělí, Hinata bez váhání vyslovila ano. Pak, když padla stejná otázky podruhé směřována na Naruta, nastalo ticho. Hosté si začínali šeptat, co se děje.
"Naruto?" špitla Hinata. Viděla, jak je Naruto ve tváři bledý a spodní ret se mu třese. Pohlédl jí do očí. Ne. Už nemohl couvnout. Rozhodl si Hinatu vzít, založit s ní rodinu a zůstat s ní po boku do konce života, ne se Sasukem. To ona si získala jeho srdce, ne Sasuke. celou tu dobu, celých deset let miloval Hinatu, ne Sasukeho. musel se zbavit té lásky, která nebyla mezi jím a Hinatou.
"An-"
"Námitka!" zakřičel hrubý hlas na druhém konci červeného koberce. Všichni přítomní se otočili na Sasukeho, nespustil oči z Naruta.
"Sasuke-kun!" vypískla Sakura a celá zčervenala. Bylo jí trapně, když všichni její kamarádi přišli v páru, jenom ona tu seděla sama.
"Sasuke," vydechl Naruto šokovaně.
"Řekl jsi mi…" začal a pomalými kroky se přibližoval k snoubencům, "že jsem tvůj přítel. Slyšel jsem tě to říkat snad tisíckrát. Kdybys mi ale řekl pravý důvod, prč bych měl zůstat ve vesnici a nejít k Orochimarovi, zůstal bych. A já teď napravuju tvou chybu, Naruto."
Uzumaki zalapal po dechu. Pustil Hinatinu ruku a udělal několik kroků směrem k Sasukemu.
"Řekneš mi, abych se neženil s Hinatou?" odhadl. Cítil se pobouřeně, ale tak šťastně.
"Požádám tě o to," vysvětlil Uchiha. Na otázku proč odpověděl dřív, než Uzumaki stačil otevřít pusu. "Protože tě miluju, a to strašně dlouho na to, abych tě nechal někomu jinému."
Lidé začínali vstávat ze židlí, jak šokovaní byli. Jejich šepot se změnil na zvuk typický pro včelí úl. Přeskakovali pohledem z Naruta na Sasukeho, nevěděli, jak se Uzumaki rozhodne.
Blondýn zhluboka dýchal. Tlak, který na něj ostatní, a především Sasuke, vyvíjeli, ho nekompromisně stahoval pod zem.
Pak se otočil Uchihovi zády a došel zpátky před oltář za Hinatou. Chytil jí ruce, které políbil, poté se jí podíval do očí. Stál tu s nejkrásnější dívkou v nejkrásnějších šatech před farářem a desítkami lidí. Rozhodl se si ji vzít, založit rodinu, zestárnout s ní. Ale…
"Odpusť mi to," pustil její ruce a rozeběhl se k Sasukemu, kterému vpadl rovnou do náručí.

Komentáře