Under control 16

Zřejmě všichni víte, co očekávat od této kapitoly. *úšklebek*
Šestnáctý díl tedy věnuju naprosto všem, kteří na ni verně čekali!

Blonďák se zachvěl pod Itachiho jemnými polibky a sevřel polštář, ve kterém utlumil veškeré vzdechy. Nevnímal, jak mu stahuje spodní prádlo až ke kolenům. Soustředil se pouze na Uchihovy rty, které nepřestávaly opečovávat Deidarovo pozadí.
"Itachi?" oslovil černovláska nejistě a přetočil se na záda. Přitom si všiml Uchihova naběhlého rozkroku. Zničehonic propadl nervozitě. V životě s nikým nesouložil z lásky a přiznával, že se toho docela bál. Co když se Itachimu nebude líbit? Co když to nebude takové, jaké si to Itachi představoval?
"Ano?" optal se Uchiha. Jazykem si hrál s jeho boltcem a krkem, který poséval jedním polibkem za druhým.
Deidara úplně zapomněl, co mu chtěl oznámit. Nedokázal jasně uvažovat. Tohle bylo naprosto odlišné od rychlovek na ulici. Ani jeden nespěchal, neovládaly je totiž instinkty řízené hormony, takže každý dotek byl nekonečný a intenzivní.
"Nechceš to?" zhrozil se černovlásek a poprvé zastal v činnosti. Zadíval se svému partnerovi do blankytných očí.
Deidara zavrtěl hlavou. "Chcu, abys pokračoval. Ale…" zasekl se. Nevěděl, jak se ho zeptat, jestli si je tím opravdu jistý. Od doby, co se znají, se Uchiha po každém doteku, každém polibku uzavřel a Deidarovi se vyhýbal. Nepřál si, aby se to opakovalo.
"Něco jsem ti zapomněl říct," přiznal se Uchiha a prsty propletl mezi blonďaté vlasy. "Když jsem byl u rodičů, řekl jsem jim, co k tobě cítím, a oni se naštvali. Nelíbí se jim, že bych chodil s někým… jako jsi ty," uchechtl se. "Ale já se tě nedokážu vzdát, na to tě až moc miluju," znovu se mu vyznal a políbil jej na rty. "Chci mít s tebou vztah. Sice se budeme muset tajit, ale budeme spolu…" pošeptal vzrušeně. Líbal ho na krku a znovu osahával pozadí. Tak moc po něm toužil. Konečně mohl být jeho.
"Takže mě nesnášijou…" konstatoval Deidara. To už se musel Uchiha vážně smát.
"Kruci, Deidaro. Poprvé si chci s tebou něco začít a ty bys raději mluvil o něčem jiném. Kde se v tobě vzala ta zdrženlivost?" smál se mu.
"Fakt?" podivil se blondýn. "Chceš se mnou bejt i za cenu svýho místa ve firmě, pokud se na to přinde?" Jeho srdce jásalo. Itachi si vybral jeho i přes jistá rizika.
"Chcu," potvrdil Itachi. Naschvál mluvil jako on.
Deidara ani nestihl vykouzlit úsměv na tváři, když Itachiho povalil do peřin a převzal nadvládu.
"Pevně se držte, pane, tohle bude divoký…" zavrněl mu do ucha. Nehty mu přejel od klíční kosti až k břichu. Chtěl ho potrápit. Zároveň si ale dával pozor, aby ho neškrábl moc.
"Zapomeň," protestoval černovlasý, a i s Deidarou se přetočil. Konečně byl v přesile on. "Tohle bude pěkně pomalý a dlouhý…" pošeptal Uchiha. Probudila se v něm nadrženost, po níž Deidara tak dlouho a tolik toužil.
"To ti tady usnu," uchechtl se blonďák.
"Vsadíme se?" pozvedl Uchiha obočí. To už se skláněl nad Deidarovým naběhlým penisem, který vzal do úst. Hlavou pohyboval opravdu pomalu. Zapojil především jazyk, rty a občas ho potrápil i zuby.
Deidara se silně kousl do rtu. Takovou rozkoš nikdy v životě nepocítil.
"Panebože!" zvolal a obě ruce si přehodil přes obličej. Bylo mu tak trapně. Cítil, jak v něm převládá potřeba se proti Uchihovi pohnout, ale zatím se držel.
"Dej je pryč," rozkázal mu Uchiha. Chytil mu obě ruce a přidržoval vedle jeho boků. "Chci vidět tvůj obličej, jak si to užíváš…" řekl smyslně a pokračoval v uspokojování.
"Božeeee…" zasténal blonďák. Odvrátil hlavu na stranu, jako by mu to pomohlo schoval jeho tvář. "Jestli je to sen, ať se už nikdy neprobudím!" řekl nahlas svou myšlenku a znovu se kousl do rtu. Itachi to uměl až moc dobře. Jediné, kvůli čemu málem blonďák zešílel, bylo pomalé tempo. Místo přiražení pánví si ale položil nohy na Itachiho ramena a zkřížil je. Musel se trochu krotit. Líbila se mu myšlenka, že to spolu budou dělat i několik hodin a možná i několikrát po sobě.
Itachi přestal a zkontroloval Deidarův obličej. Opravdu se mu to líbilo. Byl celý zpocený a všechny svaly v těle se mu napínaly.
"Jsi krásný," pošeptal a líbal jej na břichu a hrudníku. Zanechával značku za značkou až bylo celé Deidarovo tělo poseto cucfleky. Nezapomínal ho však uspokojovat rukou.
"Neříkej to..." kníkl Deidara a hlavu schoval pod polštář.
"Proč?" zasmál se Uchiha.
"Není to pravda..." ozvalo se tlumeně. K tomu se přidal Uchihův smích. Černovlásek oddělal polštář a sklonil se k Deidarovu červenému obličeji, kde je políbil na kořen nosu.
"Nemám důvod lhát," zavrněl mu ucha a zase se začal věnovat jeho krku. Pánví se už nějakou dobu pohyboval proti němu. Ve spodním prádle to však nebylo tolik příjemné, proto mu ho Deidara sundával. To Uchihu překvapilo. Ze začátku si myslel, že by Deidara mohl být trochu dominantní, později se ukázal jako pěkná stydlivka, a proto si myslel, že bude pasivní. Teď však opět přebíral nadvládu.
Blonďák jej políbil na rameno, kde mu zanechal nemalý důkaz své lásky. Líbal by jej i na krku, který jej lákal stejně jako Itachiho, ale to pak by pak bylo viditelné. Kdyby si toho někdo všiml, hned by začaly kecy, že si starší syn ředitele firmy někoho našel. Pokud by nepředstavil stálého partnera, či partnerku, začalo by se spekulovat o známostech na jednu noc.
"D-Deidaro…" zasténal polohlasem Uchiha, když se jejich penisy poprvé dotkly. O to víc nad sebou ztrácel kontrolu. Tělo se mu pohybovalo samo od sebe, nedokázal ho ovládat.
Ale ani jednomu to nevadilo.
Deidara zatlačil na jeho hrudník, a tím ho donutil se posadit. Objal nechápajícího Uchihu kolem krku, vyhoupl se na jeho klín a líbal jej na rty. Nemohl se jich nabažit.
Teprve teď Itachimu došlo, co blonďák zamýšlí. Přichytil si ho za hýždě, aby mu pomohl s pomalými pohyby. Taky ho tak trochu brzdil, protože Deidara zrychloval na tempu. Všiml si, že jeho milenec zapojuje i ruce, aby dosáhl orgasmu. V tom mu ale zabránil. Řekl, že to budou dělat pomalu a dlouho, a taky na tom trval!
Blonďák protestně zavrčel do polibku. Schválně se nadzvedával, aby Uchihovi naznačil, že chce zajít dál. Jenomže to Itachi stále odmítal. Prodlužoval celý akt lásky a pouze se s Deidarou mazlil.
"Chceš to?" zeptal se ho nadřazeně a prudkým pohybem si ho natiskl na své tělo, až oba zalapali po dechu. Několika prsty si Deidaru připravoval. Neměl představu, co by měl udělat pro to, aby Deidarovi neublížil. Nikdy s nikým sex neměl, natož s mužem. Dříve se zajímal spíše o dívky, ale nikdy se do žádné nezamiloval, ať se jakkoli přemáhal.
"Jooo…" zasténal modroočko a zaklonil hlavu. Kratší blonďaté vlasy jej polechtaly na zádech, že se musel ošít. Sám se pohyboval proti Itachiho prstům.
"Popros," nařídil černovlásek se skrytým úsměvem.
"Prosím…" zakňoural Deidara a přidal na tempu. "Ale ne takhle," dodal a změnil polohu - otočil se k Itachimu zády a chytil se pelesti postele. Přes rameno vybízel svého milence, aby spolupracoval.
"To…" zamračil se Itachi. Deidarovo vystrčené pozadí ho ještě víc vzrušovalo. Nejraději by si jej okamžitě přivlastnil, ale… "Nemůžu," protestoval, "tě takhle ponížit…" poslední slova téměř pošeptal.
"Ponížit? Proč bys měl?" zamračil se Deidara. Není to jen výmluva, jak se vyhnout milování, že ne? Pomyslel si blonďák a už byl napůl zklamaný.
"Četl jsem, že tahle poloha může být pro partnerku ponižující," upřesnil Itachi. I přesto se k Deidarovi přiblížil a rukama a rty mu opečovával záda, po nichž už nějakou dobu stékaly kapičky potu. Tolik ho jeho tělo přitahovalo…
"Nejsu holka - to za prvý. Za druhý se takhle do mě zasuneš fakt dost hluboko a za třetí to sám chcu zezadu, takže ho tam koukej narvat," docházela mu trpělivost. Ve výrazu se mu mihla zloba.
Itachi zůstal chvilku nečinně sedět, pak se tiše zasmál. Měl vědět, že se Deidara vyjádří zcela upřímně.
"Nesměj se mi furt!" napomenul ho blonďák uraženě. Tohle na něm opravdu nenáviděl - smál se každé prkotině, kterou Deidara udělal. Proto měl taky pocit, že ho Uchiha mnohdy nebere vážně.
"Promiň," řekl omluvně Itachi a natiskl se na jeho záda. "Dobře tedy… budeme to dělat zezadu…" pošeptal mu do ucha, které i zkousl. Chytil si jej za boky a pomalu do něj pronikal. S každým centimetrem v něm sílil pocit, že se rozpustí, nebo zešílí slastí.
Sledoval blonďákovu reakci. Zlekl se, když viděl, jak Deidara svírá kovovou pelest a napíná svaly na zádech. Hned přestal.
"Bolí to moc?" zeptal se a políbil jej na rameno. Dostalo se mu však záporné odpovědi.
"Pokračuj…" prosil ho až plačtivě.
"Jestli to bolí -"
"Dělej!" okřikl ho rozzlobeně, hned na to toho začal litovat. Proč byl vlastně tak nervní? Připadal si jako děvka, co netouží po ničem jiném kromě sexu.
Nelíbilo se mu, že Itachi přestal a podruhé se ptal, jestli to bolí. Pak to totiž zní, jako když Deidara lže a on z něj musí dolovat pravdu. "Vážně to nebolí…" řekl tišeji. "Je to… je to tak skvělý, že bych… brečel…" šeptal. Upřímně doufal, že ho Itachi neslyšel.
Uchiha se zarazil. "Ty jsi šťastný z toho, že spolu -"
"Nekomentuj to!" znovu jej okřikl a tvář zabořil ho polštáře. "Proč na mě musíš furt reagovat?! Někdy bys tak moh držet hubu, víš!" Teď by docela ocenil ty dny, kdy s ním Itachi nechtěl mluvit. Nebylo vhod mluvit o tak trapných věcech zrovna v tak trapné situaci.
Itachi jej chytil za hrudník a vysadil do kleku. Tím Deidara dosedl až po kořen na Uchihův penis a hlasitě zasténal.
"Někdy je vážně lepší mlčet a makat," dodal Itachi a počal s přirážením. Jednou rukou si Deidaru přidržoval za bok, druhou pod krkem, až se mohlo zdát, že se ho snaží uškrtit. Držel mu tak hlavu zakloněnou, aby byl blonďák prohnutý. Lépe se mu do něj přiráželo.
"Itachi! Itachi!" opakoval mladší. Bylo to poprvé, co měl sex mimo svou říji, takže jeho otvor nic nelubrikovalo, proto bylo tření tak intenzivní. Tohle nemohl srovnávat s ostatními, bylo to milionkrát lepší.
Uchiha naposledy párkrát přirazil a udělal se do jeho nitra. Čelo si položil na blonďákovo rameno a oddechoval díky právě prožitému orgasmu.
"To bylo rychlý…" uchechtl se Deidara.
"Teď bys měl držet hubu ty," osopil se na něj černovlasý sotva popadal dech.
"To bylo tvý poprvý?" podivil se blonďák. "To sedí…" znovu se uchechtl. Tím naštval Itachiho, který si ho hrubě přetočil čelem k sobě.
"Neprovokuj," zavrčel nebezpečně.
"A co mi uděláš?" zajímalo Deidaru. Jeho pohled se změnil na nechápavý a trochu zděšený, když se černovlasý zadíval na blonďákovo ztopořené přirození.
"Třeba tě svážu a nechám takhle," pokrčil rameny, jako by to nic nebylo a vůbec mu na Deidarově stavu nezáleželo. "To bys nevydržel. A já už vůbec…" zavrněl a přivlastnil si jeho rty. Jazykem mu zajel hluboko do pusy, kterou zkoumal a přel se s blonďákovým jazykem o nadvládu. Znovu se začal pohybovat, tentokrát uchopil penis, který se houpal v rytmu přírazů, a třel ho. Na krk pro změnu zaútočil zuby a volnou rukou znovu dráždil bradavky. Tentokrát to byl Deidara, který vyvrcholil dříve. Itachi však v ničem nepřestával. Chtěl ho donutit si tuto chvíli zapamatovat. Každou sekundu jejich milování se Deidarovi jistě vryje do paměti.

Komentáře