Hrátky

Ano, jsem málo aktivní. Ve čtvrtek dokonce nevyšla kapitola, protože jsem to opravdu nestíhala kvůli škoe a zdravotnímu stavu. Takže tohle je taková malá omluva za mou neaktivitu, která se (doufám) bude jen krátit. ^^

Pár: Kageyama x Hinata
Čeká vás: yaoi, (asi lehké) BDSM (tyhle typy povídek opravdu moc nepíšu, však víte :D buďte prosím trochu schovívaví :3)
Varování: (raději ho sem dám, aby si někdo nestěžoval, že tu nebylo, takže nebyl varován :D) 18+


"Nebolí to?" zeptal se starostlivě můj dlouholetý spoluhráč při utahování lana, která svazovala má předloktí k sobě za mými zády.
"Ještě můžeš." Koutky úst mi tikaly, jak jsem se snažil zakrýt úsměv z nadšení. Mluvili jsme o BDSM už asi pětkrát a vždycky jsem s tímto tématem přišel já, a Kageyamovi se to moc nezamlouvalo. Sice vypadá a chová se chladně, ale uvnitř je to velice starostlivý člověk, který by nikdy nikomu a ničemu neublížil, proto se mu nelíbil nápad, že by mě svázal a pořádně si se mnou pohrál.
"Už je to dost stažený, nemyslíš?" argumentoval dál.
"Ale jo," přikývl jsem nakonec. Je to dost pevně utažené na to, abych se z toho hned tak neosvobodil, a ruce mi z toho nezmodrají. Mohl trošku přitvrdit, ale nechtěl jsem ho do toho nijak nutit, protože tohle provozujeme poprvé. Tedy se na to teprve chystáme.
Líbila se mi představa, jak jsme bezmocný a Kageyama mě mučí a já prosím o víc...
"Hmm... pořád si tím nejsem jistý," svěřil se mi s nejistotou a očima si prohlížel moje tělo, které bylo celé svázané. Ruce jsem měl za zády, proto byl můj hrudník mírně vypnutý. Lano vedlo až k nohám, kde se mi jemně zařezávalo do třísel. Bylo tak blízko mému přirození. Lýtka jsem měl spoutána ke stehnům, kde bylo lano staženo snad nejvíc.
Co mě ale vzrušovalo nejvíc, byla půlmetrová tyč, kterou jsem měl mezi koleny. Ta mi znemožňovala jakkoli pohnout s nohama, takže jsem je nemohl dát k sobě ani víc od sebe. Kage si se mnou může dělat, co chce a já mu v tom nijak nezabráním.
"Hlavně mě nešetři," řekl jsem nadšeně a nechal si zavázat oči černým šátkem, což byla poslední z věcí, které jsme chtěli vyzkoušet. Pro začátek...
"Kdyby se cokoliv dělo - nelíbilo se ti něco, nebo tě to moc bolelo-"
"Chápu, chápu! Tak už začni!" přerušil jsem ho a zavrtěl se na místě, aby se mi lépe sedělo. Nebylo moc pohodlné klečet na měkké posteli s roztaženýma nohama a svázanýma rukama. Bylo těžké udržet rovnováhu. Díky volejbalu mám ale celkem vypracované svaly, proto jsem ještě nespadl.
"Jak chceš."
Uslyšel jsem, jak hlasitě polkl, a čekal, co si na mě vymyslí. Po pár sekundách jsem ucítil jemný dotek na svém zatím ochablém přirození. Nemohl jsem se dočkat, až mě vzruší a několik třeba hodin bude prodlužovat můj orgasmus.
Jenomže jsem se těšil předčasně. Sice jsem cítil jeho studené prsty, ale nic víc se nedělo. Pouze se letmo dotýkal mého přirození. Ani tou rukou nepohyboval.
"No tááák..." zakňoural jsem.
"Já ti prostě nedokážu ublížit," odmítl černovlásek a ruku stáhl.
"Heeej," protáhl jsem docela naštvaně. I když musím říct, že jsem tušil, že z toho bude chtít nakonec vycouvat. Přemlouval jsem ho hodně dlouho, a když nakonec přikývl, stejně zněl nejistě a nejraději by svůj souhlas hned odvolal. "Nemusíš mi ubližovat, prostě-..." došla mi slova, protože jsem nevěděl, co chci říct. Právě jsem mu zakázal to, po čem jsem nejvíc toužil. "Prostě mě pomiluj, jak to děláš vždycky," povzdechl jsem si zklamaně, ale nedal jsem nic najevo. Je to naše první milování s těmito věcičkami, tak to docela chápu.
"Dobře," souhlasil a začal mě líbat na rty. Dech se mu zrychloval, jak se dostával do nálady, a mně ostatně taky.
Jeho ruce mi přejížděly po těle a často se zachytly o napnuté lano, jak mu překáželo v průzkumu mojí pokožky, kterou i tak znal nazpaměť.
Lano nebylo jedinou překážkou, která se mu ocitla pod prsty, ale především moje bradavky, které cíleně vyhledal a následně dráždil. Mezi rty mi unikly první vzdychy.
Druhou rukou mačkal můj zadek a roztahoval mi půlky od sebe, aby se jeho prsty lépe dostaly k mému análnímu otvoru, do kterého strčil zatím jen jeden prst. Kroužil s ním a zasunoval ho hlouběji, aby mě jen vzrušil. Odtušil jsem, že mě přece jenom trochu potrápit chtěl. Začalo se mi to zamlouvat.
"Počkej," pošeptal, aby nenarušil tu erotickou atmosféru, která začínala převládat v naší společné ložnici. Moje sluchovody zaznamenaly jen tiché šustění. Určitě něco vytahoval z hraček, které jsme společně koupili. Tím společně jsem myslel to, že jsem je všechny koupil já a Kagemu jsem to jenom oznámil. "Nelekni se," varoval mě. Něco začalo hrčet, nějaký malý přístroj, který mi byl zasunut do otvoru.
"Aaahh...!" zasténal jsem překvapením a slastí. Ten přístroj nemohlo být nic jiného, než vibrační vajíčko, které mi uvnitř těla způsobovalo slast. Měl jsem z toho zvláštní pocit. Bylo to příjemné, ale zároveň mě to lechtalo, proto jsem se kroutil jak žížala, abych jej uvnitř sebe dostal do polohy, která by mi vyhovovala víc. To mě rajcovalo ještě víc.
"Líbí?" zasmál se Kage. Krátké pípnutí a vajíčko zvýšilo intenzitu vibrací.
"Aaaaahh!" vykřikl jsem. Kdybych stál, určitě by se mi podlomila kolena, ale já klečel, proto jsem se převážil dopředu, takže jsem váhu svého těla nesl na svých ramenech. Sténal jsem a vrtěl pánví, abych ten nepříjemně libý pocit potlačil. To se mi ale nepodařilo.
"Ne, ne, ne," protestoval Kageyama a zvedl mě zpět do kleku, "zůstaneš takhle," mluvil rázně, jako by to nebylo oznámení, ale příkaz, a hned nato mě nešetřil s polibky. Silně sevřel mé ztopoření a pouze palcem si hrál se špičkou. Chtělo se mi křičet slastí, kterou jsem zažíval.
"Kageee..." protáhl jsem vzrušeně a pohyboval pánví. Černovlásek se hned odtáhl s tím, že mi až tak velkou slast nedopřeje. Zatím ne.
"Přitvrdíme?" zeptal se posměvačně a cosi mi dělal s varlaty. Pochopil jsem, o co se jedná, až když jsem ucítil menší bolest. Silnějším provázkem, velikost bych přirovnal ke kousku vlny na pletení, mi podvázal varlata a stáhl, ale to nebylo všechno. Ještě mi těsně pod žalud připevnil druhé vibrační vajíčko, na kterém intenzitu vibrací nastavil na nejnižší. Do očí se mi nahrnuly slzičky, které se vpíjely do černého šátku. Měl jsem z toho smíšené pocity. Takhle vzrušený jsem ještě nikdy nebyl.
"Teď se můžeš sklonit," povolil a mou hlavu přidržoval na úrovni, která mu vyhovovala.
O tvář se mi otřel jeho tvrdý úd, jenž se dožadoval stejné pozornosti jako ten můj. Vyplázl jsem jazyk, jímž jsem si pohrával s Kageyamovým údem.
Černovlásek mě nechal dělat mou dosavadní činnost a vytáhl vajíčko z mého nitra, nalubrikoval mi otvor a strčil do něj něco většího než malou růžovou vibrující věcičku - umělý penis.
"Po-počkej!" zahalekal jsem. Sice jsem byl dostatečně nalubrikovaný, ale problém nebyl s třením. Spíš jsem byl překvapený, že byl do mě robertek zasunut tak hluboko a pořád se zasouval. Přísahal bych, že jsem jeho špičku měl až někde blízko žaludku.
"Nepřestávej," zavrčel černovlásek, přidržel mi hlavu, aby se mi mohl zasunout do pusy. Poté se zase věnoval vibrátoru v mém zadku, který zapnul, zatímco jsem Kageyamu uspokojoval svou pusou. "Haha," zasmál se krátce, "to bylo rychlý," poukazoval na to, že jsem už udělal na prostěradlo. Nabral trochu mého spermatu na prsty, které olízl. "Na," vysunul se z mojí pusy a donutil mě slízat vlastní semeno.
"Tobio," zasténal jsem slastně. Vyslovením jeho jména jsem prosil o polibek. Třeba jen nevinnou pusu, ale toužil jsem po doteku jeho rtů na svých.
"Líbí se ti to?" zašeptal mi do rtů, o které se jenom třel. Kdykoli jsem se přiblížil, on se odtáhl. Nenechal mě ho políbit.
"An-anooh-" zalapal jsem po dechu.
Kageyama mě silně plácl přes jednu půlku zadku, že se mi na setinu vteřiny zastavil dech překvapením.
"Neslyšel jsem," plácl mě znovu. "Nahlas!"
"Ano! Líb-bí! Ještě!" prosil jsem sténavě.
"Ještě?" Dokázal jsem si představit jeho současný výraz. Perverzní úšklebek na tváři a pozvednuté obočí. Pár sekund se nic nedělo, ale to znamenalo pouze ticho před bouří, která dorazila v podobě štiplavé rány přes moje zády. Používá bičík?
Je zajímavé, jak na tuto hru zprvu nechtěl přistoupit, a teď si mě krotí jak neposlušné zvíře. Věděl jsem, že se mu to zalíbí.
"Ještě?" zeptal se posměšně.
"Ještě," téměř jsem šeptal, jak se mi třásl hlas. Cítil jsem, že se blížím k druhému vyvrcholení. To už jsem měl opravdové potíže s mluvením.
Kageyama mě znovu švihl přes záda. Narovnal jsem se, jak to štípalo. Nepočítal jsem s tím, že zajde tak daleko, nebyl jsem na tohle připravený.
Hrubě mi za bradu zvedl hlavu, jako by viděl přes šátek do mých očí. "Stačilo?" zeptal se chladně.
"Prosím..." kníkl jsem, "...ještě..."
"Cože?" uchechtl se a přiložil ucho k mým rtům. Olízl jsem jej jazykem a svou prosbu zopakoval. "Ještě co?" zněl tak chladně, že mi naskočila husí kůže. Zvlášť, když mě švihl bičíkem přes zadek, který jsem měl citlivý od předchozího plácání.
"Vezmi si mě!" vykřikl jsem při dalším orgasmu, který jsem několik sekund rozdýchával. Ani mi nepřišlo divné, že Kageyama nijak nereaguje. Žádné další rány, žádná další štiplavá bolest způsobená bičíkem nebo rukou.
Vyndal ze mě robertka, ale nechápal jsem, proč mi sundal šátek z očí. Několikrát jsem zamrkal, abych si zase zvykl na ostré světlo žárovky.
"Konečně jsi to řekl," usmál se a líbal mě na rty. Nakonec se mi dostalo toho, po čem jsem toužil nejvíc. Ale počkat. To mě trápil jen kvůli tomu, abych řekl tohle? Opravdu ho to tak rajcuje? "Chceš, abych si tě vzal?" přesvědčoval se.
"Ano," vzdychl jsem a přivřel vzrušeně oči.
"A ty si mě chceš vzít taky?" pozvedl obočí. To jsem trochu nepochopil, proto jsem se mírně zamračil. Ještě nikdy takhle nemluvil. Vlastně jsme nikdy nemluvili o tom, kdo je nahoře a kdo dole. Když jsme to dělali poprvé, přišlo to prostě instinktivně. Chce mi tímhle naznačit, že by si rád vyměnil role? To mi na něj trochu nesedí.
Shodil mě na záda a sklonil se nade mnou. V tom mu trochu bránila tyč mezi mými koleny, té se ale rychle zbavil.
"Co- co-" nedokázal jsem složit jednoduchou větu. Ani jsem nevěděl, na co se to chci zeptat. Cos tím myslel? Co to děláš? Naznačoval mi tím odstraněním tyče mezi mýma nohama, že chce pokračovat v běžném milování?
Kromě tyče mě však nechal svázaného, dokonce nechal i vajíčko na mém penisu, a opřel se o lokty vedle mojí hlavy a zblízka se mi podíval do očí.
"Shouyou," oslovil mě něžně, "vezmeš si mě?" usmál se a pohladil mě po zrzavých vlasech.
Teprve teď mi došlo, na co se už od začátku ptá, a rozbrečel jsem se štěstím. To si tedy vybral skvělou chvilku na žádost o ruku.
"Ano... samozřejmě!" zasmál jsem se a nechal se od něj políbit. Jeho ruce se zasunuly pode mě, aby mi osvobodil ruce a já ho mohl obejmout kolem krku.
"Miluju tě," řekl mi a líbal mě na ramenech.
"Já tebe... taky..." vzdychl jsem slastí, kterou mi stále dopřávalo vibrační vajíčko a Kageyama. Ten si už částečně ulevoval od vzrušení vlastní rukou, pak si mě za boky nadzvedl a vstoupil do mě. Díky lubrikantu a dokonalé přípravě se nemusel držet zpátky. Okamžitě do mě přirážel a přidržoval si mě za stále svázaná stehna. Musel jsem mít prohnutá záda, což mě trochu bolelo, ale ta bolest jen násobila tu neskonalou rozkoš.
Černovlásek ze mě vystoupil, přetočil mě na záda a o něco hruběji do mě zase vstoupil. Teď už nebral ohled na to, jestli mě to bolí, nebo ne. Byla řada na něm, aby dosáhl vytouženého uspokojení.
Moje malé utrpení však pokračovalo, i když o něco příjemněji. Švihy bičíkem získávaly na síle a já cítil, jak mi po zádech stékají kapičky krve. Nehty jsem zarýval do polštáře a při každém švihnutí jsem víc stáhl svaly kolem Kageyamy.
"Bolí to?" vzdychl a přitvrdil s přírazy.
"Aaanhg...." vydal jsem ze sebe. Na víc jsem se nezmohl. Pouze jsem ležel a nechal ho dělat si se mnou, co jen on sám chtěl. Bál jsem se, že kdybych řekl, že to bolí, přestal by. Kdyby ale naopak řekl, že ne, přidal by. Nejsem si úplně jistý, jestli bych to vydržel, protože mě záda už opravdu hodně pálila.
Bolest ani nezmírnil Kage, který si na ně lehl, aby mi mohl svůdně šeptat do ucha. "Až budeme svoji, zapomeň, že tě budu šetřit," zkousl mi ušní lalůček, chytil mě za oba boky a přirážel hlouběji a tvrději. Sám sebe jsem se ptal, jak dlouho to ještě potrvá. Chtěl jsem se zase udělat, ale tentokrát jsem cítil, že se můj orgasmus prodlužuje. Jako by mi něco bránilo v tom se udělat.
Tmavovlásek ve mně nějakou chvíli setrval, přičemž vykřikl. Pak se vysunul, zasunul a zase ve mně setrval. Ani jsem necítil, jak se do mě udělal. Vždycky jsem to poznal, ale dnešek byl skutečně ve všem výjimkou.
Sundal mi vajíčko z údu i provázek z varlat, uchopil mě rukou a začal třít. Zakousl jsem se do polštáře, jak jsem byl najednou citlivý. Připadal jsem si, jako bych měl sex poprvé. Přesně takhle citlivý jsem byl, když jsem s Kageyamou spal poprvé.
"Tobio! Tobi-o!" křičel jsem jeho jméno a nabodával se na jeho penis, který ve mně ještě setrvával. Vzepřel jsem se na rukách, abych se lépe pohyboval.
"Shou-" zalapal po dechu Kageyama. Chytil mě za vlasy a donutil mě si mu kleknout do klína. Navíc ještě roztáhl kolena dál od sebe, aby mě mohl lépe a řekl bych i pohodlněji šukat.
"To-" lapal jsem po dechu a chytil jeho ruku, která mě stále přidržovala za zrzavé vlasy. Nebolelo to, i když by se na první pohled mohlo zdát, že mi je přímo rve.
"Copak?" zavrněl mi znovu do ucha a silně mě kousl do krku.
"Aaanh!" vykřikl jsem slastí a prohnul se v zádech ještě víc.
"To ses udělal jenom z toho kousnutí?" zasmál se Kageyama. Samozřejmě, že ne jen z toho, zrovna na mé smysly působí několik podnětů a kousnutí do krku, kde jsem mimochodem hodně, ale hodně citlivý, byl jen zlomek toho všeho, co spustilo můj další orgasmus.
"Už... už nemůžu..." vydýchával jsem se unaveně, ale černovlásek to odmítal nechal jen tak. Sevřel opět mé ochablé přirození a násilně ho začal třít. "Přestaň!" prosil jsem ho. "Pros- ne-!" vzdychal jsem znovu a znovu. Nějakou dobu po orgasmu jsou moje intimní partie dost citlivé a každý dotek je spíš nepříjemný.
"Tys to chtěl," připomněl mi a zavázal mi oči šátkem jako na začátku celé této úchylné hrátky. "Donutím tě si týden nesednout."
Násilně mě za krk přitlačil k posteli. Opět jsem nesl váhu na svých ramenou a vystrkoval na něj zadek, o který se mi tak pečlivě staral. Nemůžu však říct, že to nebylo s láskou - té tam bylo až moc.
Chytil jsem se oběma rukama pelesti, kterou bych rozdrtil, kdybych byl kulturistou, což já samozřejmě nejsem. Ano, nějaké svaly mám, protože ty jsou ke každému sportu potřeba (pokud nepočítáme šachy jako sport), ale to nestačí k tomu, aby rozbil postel. No, buďme upřímní. Pokud budeme BDSM provozovat častěji, naše postel se rozpadne sama a ještě bude ráda, že už na ní nebudou dva úchylové šukat jak králíci a její roli zastoupí nějaká jiná postel.
Můj milenec na chvíli přestal, ale stále ve mně setrvával špičkou. Než jsem se stihl vůbec vzpamatovat z toho, že už jsem byl zase vzrušený a plný energie do dalšího kola sexu, byl do mě podruhé zasunut robertek. Tentokrát jsem se mohl opravdu zbláznit, ale bolestí. Společně s umělou hračkou, která už od samého začátku vibrovala, se do mě zasunoval i Kageyama. Nechtěl jsem si představit, jak vůbec roztažená moje prdel musela být. Tohle už je příliš i na mě.
Čekal jsem, že se bude pohybovat jenom černovlásek a robertek zůstane ve mně zasunutý, ale Kage přirážel s oběma penisy do mého nitra.
"Aah! Ah! Anh! Aaaah!" sténal jsem a svíral kovovou pelest až mi zbělaly klouby. Bolelo to, ale ne natolik, abych si to neužíval. Přirážel jsem proti Kagemu, který mi začal rukou opečovávat bradavky.
"Kurva," vzdychl zmiňovaný, přetočil mě na záda a vysunul se ze mě. "Otevři pusu," poručil mi a honil si nad mou pusou.
Vyplázl jsem jazyk a pusu jsem měl jak hangár. Zprvu mi zaskočila, když mi nečekaně vystříklo jeho sperma rovnou do krku. Rychle jsem se ale vzpamatoval a polykal každou kapku, která se mi dostala do blízkosti úst. Nakonec jsem olízal i Kageho úd. Někdy jsem si při tomhle cítil jako děvka, ale pravdou bylo to, že se mi to líbilo. Polykat jeho semeno, cítit ho v sobě, na sobě, jak mi stéká po nohách, po hrudi...
"Hahahah," začal se smát Kage. "Jsme perverzáci," zhodnotil a rozvázal šátek na mých očích.
"Hehe," uchechtl jsem se. Nebylo mi moc do smíchu, protože mě pořád ovládal chtíč a touha po dalším orgasmu. "To jsme," přikývl jsem a přetočil se nad něj. Povolil jsem lana ještě víc, abych se mohl vzepřít na nohách.
"Hej, neříkals, že už nemůžeš?" svraštil obočí, ale dlaněmi mi přejížděl po stehnech.
"Poslední, slibuju," vydechl jsem a znovu jej do sebe navedl. Cítil jsem, že i on je připravený na poslední kolo, jinak by mu jeho úd už dávnou ochabl. Může si říkat cokoliv co jen chce, já vidím a hlavně cítím, co jeho tělo říká. Sděluje mi veškeré jeho touhy, aniž by o tom sám věděl.
"Hinato," koutky úst se mu zvedly, ale hned spadly společně s očními víčky.
"Co jsme si o tom říkali?" pokáral jsem ho, zatímco jsem přidal na tempu. Abyste rozuměli - když jsme se dali dohromady, občas jsme se oslovili křestním jménem, ale stále to bylo takové nejisté. Po tom, co jsme do našeho vztahu zakomponovali i sex, jsme si výslovně zakázali oslovovat se příjmením. Nemáme určený žádný trest, i když jsme ho zkoušeli vymyslet. Stejně by se to týkalo sexu, jak nás znám...
"Pořád je to nezvyk," usmál se. Slyšel jsem, jak ztěžka dýchal a mluvil. Už mu docházely síly a řekl bych, že byl rád, že jsem se dominance tentokrát ujal já. Vždycky jsem měl delší výdrž než on.
"Odpouštím ti," ušklíbl jsem se a propletl si s ním prsty jedné ruky, tou druhou jsem se uspokojoval mezi nohama. "Tobio... Tobio!" křičel jsem jeho jméno po celou dobu, co jsem se nadzvedával. Při orgasmu jsem jen otevřel pusu dokořán, protože jsem potřeboval více kyslíku.
"Shouyou!" vykřikl mé jméno chvilku po mě a sám do mě naposledy přirazil.
Vzpomínám si, jak jsme to dělali poprvé, a byli pak šíleně unavení. Stěžovali jsme si, že je to strašně unavující, proto bychom to neměli dělat moc často, abychom mohli podat nějaký výkon při volejbale. Teď si říkám, že tenkrát jsme ani nepomysleli na to, že bychom použili byť jen vibrátor.
Když jsem otevřel oči, které jsem křečovitě svíral kvůli vyvrcholení, a podíval se na svého přítele, málem se mi zastavilo srdce.
"Proč brečíš?" zeptal jsem se ho zděšeně. Začínal jsem přemýšlet, co se stalo. Ublížil jsem mu nějak? Nemám zrovna na myslí po fyzické stránce, od toho jsem tu já.
Kage se vyhoupl do sedu a láskyplně mě objal kolem pasu. Poslouchal při tom můj tlukot srdce, které nepřestávalo bušit jako zběsilé. "Já tě miluju," řekl a popotáhl. "Tak moc tě miluju, že bych raději zemřel než tě nemít," pohlédl mi do očí.
"A proto brečíš jak mimino?" uchechtl jsem se jemně.
"Jen jsem šťastný," zdůvodnil a políbil mě na klíční kost.

"Wow! Gratuluju!" řekl Sugawara-san, se kterým jsme šli po dlouhé době zase na pivo. Nebyl tam však jenom on, samozřejmě, ale snad všichni naši společní přátelé.
"Díky," usmál jsem se zářivě a ruku se zlatým prstenem na prsteníku stáhl k sobě. Každý tušil, že mezi námi něco je už na střední a teď jim ukazujeme prsteny, které jsme koupili hned druhý den po - však víte -, a zveme je na svatbu.
"Jak tě požádal?" nadhodil Tanaka energicky.
"Mě to taky zajímá!" přidal se Nishinoya.
Rozpačitě jsem se podíval na Kageho, který taky netušil, co říct. Nemůžeme jim přece říct, jak se to doopravdy stalo.
"Kl-klekl si přede mě a zeptal se, jestli si ho nevezmu," vyhrkl jsem ze sebe celý rudý.
"To je nám jasný, ale za jakých podmínek? Večeře? Rande? Jen tak u televize?" vyzvídal otráveně Tsukishima a upil ze své sklenice s pivem.
"N-no," zrozpačitěl jsem ještě víc. S černovláskem jsme neměli kam couvnout. Krucinál! Měli jsme vědět, že se nás na tohle budou ptát!
"Aha!" plácl se do dlaně Nishinoya a rukou mě spiklenecky objal kolem ramen. "Že by... v posteli?" ztlumil svůj hlas a začal se chichotat, stejně jako ostatní.
"Tak nějak," potvrdil můj černovlásek se stejně rudými tvářemi
"Co?" vyjekl překvapeně Nishinoya a zakryl si pusu rukou. "Já to trefil?!" vyšiloval dál.
Nenápadně jsme bouchl do Kageho, který na mě jen stočil nechápavý výraz. "Podrobnosti jim říkat nebudeme, neboj," ujistil mě.
"Slyšel jsem podrobnosti?" nastražil uši Tanaka. "Mluvte!" pobízel nás.
Opravdu, příště už s nimi nikam nejdu. Nebo jim spíš nebudu nic říkat o nás dvou. A na pozvánku na svatbu taky můžou zapomenout. Ještě by nás sledovali až na místo líbánek a točili na kameru, ne?
Nemůžu jim to ale zazlívat. Jsou pouze zvědaví a mají z nás dvou radost. Ale to natáčení mě přece jenom trochu děsí. Obávám se, že by pak byli znechuceni tím, co uvidí. Ano, plánujeme vzít naše hračky s sebou na líbánky.

Komentáře