Rok 2017

Áno, áno, Mei vás bude doprovázet o rokem 2017, o kterém si myslela, že se ho nedožije, když už máme být upřímní. :D

Chtěla bych nějak stručně napsat, co nás všechny vlastně čeká. Ehehe... zahraju si na věštce a budu se snažit vyjmenovat vše, co mám zatím v plánu :D

Nejdříve chci dokončit povídku Já, striptér. Vidím to tak, že pokud to půjde dobře, do února (februára - pro slováky, aby neřekli, že jsem zlá) bych to mohla stihnout. Kapitol už není moc, tedy jich alespoň moc nepplánuju. Hádám, že by celá povídka mohla mít min. 10 max 15 kapitol.

Povídka Ve špatném těle špatná duše se pozastavuje. U sebe v pc mám napsanou ani ne jednu stránku a čiže se jedná o yuri, trvá mi to trochu déle. Této povídky se můžete dočkat během tohoto roku, nebo vůbec. Je možné, že ji po čase zruším.

V záhlaví jsem psala, že mám rozepsanou povídku na pár Levi x Eren. Inspirovala mě k tomu povídka Osud od Kayleigh která je však na pár SasuNaru, kterou jsem přečetla asi před rokem (nejdelší povídka, co jsem kdy četla :D).

Taky jsem se vrátila k psaní povídky Just be friends. Vzpomíná si někdo z vás, kteří navštěvují tento blogu už od jeho vzniku na tuto povídku? Dost věcí jsem pozměnila, takže rozhodně časem pozměním i tu recenzi, co tam mám.

Už hooooodně dlouhou dobu mám rozepsanou originálovku, která měla být původně Levi x Eren (píšu to takhle, protože se mi nelíbí slovo Riren :>). Té se le dočkáte, až bude dopsaná, stejně jako ta v bodě č. 4. :>

Chci napsat něco na jakýkoli pár z Kuroshitsuji, protože prostě proto, a na ShIzayu, protože všichni potřebujeme svou drogu :> (poslední dobou mám hodně nostalgické pocity, protože si pročítám náhodné kapitoly LIOBS :'> Au, moe srdéčko...)

Samozřejmě, že budu měnit designy (jakobyste mě neznali :D). Tento se mi dost líbí, takže počítám, že by mohl vydržet do Velikonoc.

Děkuji všem, kteří tu budou číst a komentovat povídky i v tomto novém roce! Děkuji všem za podporu, stvůřičky! ^^
Miluju Vás!
Vaše Mei :3

Komentáře