Třídění spřátelených stránek

Zlata moje... Nikdy bych si nepomyslela, že tohle rozhodnutí se bude týkat i mého blogu...

V menu je nepřéhlednutelný seznam stránek, se kterými se navzájem propagujeme (Nééé... vážně?). Je jich moc, někteří nejsou aktivní, tudíž je zbytečné je mít ve svém seznamu (nebo alespoň ve stejné poličce jako ty aktivní), jenomže třídit je podle aktivity je dlouhá (a u některých zbytečná) práce. Některé blogy nejsou ukončené, jen jejich naposledy vydaný článek byl v roce 2015, a pak se po roce rozhodnou něco vydat. Chápete - z neaktivního blogu by byl zase aktivní a já bych to musela předělávat a sami víte, že tolik času nemám...
NESOUVISÍ to s Vaší aktivitou na mém blogu, to v žádném případě! Nemůžu Vás nijak tlačit psát komentáře, když nechcete, to je Vaše věc. Jde mi jen o to, že z těch 28 stránek navštěvuju tak... 4? 6? Ani to ne. Zkrátka především ty aktivní.

Proto si tu nechám jen ty lidi, kteří mi potvrdí, že zůstávají (ano, udělala jsem to stejnou formou jako u žádosti o spřátelení):

1) Přezdívka/y
2) Webowka (upozorněte mě, pokud jste na nové adrese)
3) Chceš zůstat v mém seznamu SB? (Ano/ne - důvod nemusíte uvádět, pokud nechcete)

Každému blogu (adminovi) pošlu zprávu o tomhle článku, který tu nechám do 30. listopadu 2016, pak už se budete muset nahlásit jedině ZDE.

Děkuji za pochopení :)
Vaše milující Mei <3

Komentáře