Ticho pred búrkou

Stvůřičky! Přináším vám povídku od své yaoi kolegyně, které patří mé obrovské díky, že mi povídku poslala :3 Zároveň se ti omlouvám, protože jsem přes víkend nenašla čas a přiznám, že když jsem si na to vzpomněla, měla jsem už něco na práci :/ Gomeeeen!

Pár: Nathan x Warren
Čeká vás: romantika, shounen-ai
Autor: Sanny


Warren sedel na stoličke v Nathanovej izbe, rocková hudba hrala na celý intrák, v ktorom boli až na pár chalanov sami. Nathan sa za ním hýbal zo strany na stranu do rytmu hudby, hašiš v rukách. Warren im obom robil úlohy. ak by to nerobil, Nathan by tento rok znova pohorel a to mu Warren nemal v pláne dovoliť. Niekedy rozmýšľal, ako je možné, že najväčší hajzel z celej školy mohol byť jeho priateľom. Bolo to až smiešne. Samozrejme o tom na škole nikto okrem Vic, Max a Kate nevedel. Vic bola Nathanová najlepšia kamarátka, takže jej to ako prvej hneď povedal a Max to zas povedal Warren, Kate sa to dozvedela nešťastnou náhodou, keď raz vošla do Warren izby kvôli knihe, čo mu požičala a prichytila ich. Chúďa od vtedy prestala požičiavať knihy a klope aj keď vchádza do vlastnej izby.
Nová pesnička začala otriasať celou budovou a Nathan odhodil špačok zo rohu miestnosti. Warren mu nedával veľa pozornosti a to ho začalo štvať. Pomaly a potichúčky, čo nebolo ťažké, hudby bola moc nahlas, sa za Warrena prikradol a bachol ho po ramenách. Warren spadol zo stoličky s hlasným "AAH!" a Nathan sa na ňom začal smiať, až mu z očí tiekli slzy. Warren sa zo zeme pozbieral a Nathana na oplátku udrel do ramena. Nathanovy na tvári zostal len zákerný úsmev.
"Chcel si niečo, alebo ti iba naozaj nezáleží na tvojich známkach?"
"Možno oboje, ale teraz..." Nathna chytil Warrena za ruky a obmotal si ich okolo krku. Tie svoje mu položil na boky a pomaly sa s nim začal hýbať do rytmu. Hralo Highway to Hell, čo bola srdcovka Warrenovho otca. Prišlo mu vtipné, že na ňu tancovali tak pomaly, ale čo už, bolo to celkom romantické.
Položil si hlavu na Nathanové rameno a počul, že si Nathan pohmkáva. Bol z neho cítiť alkohol a veľa vecí, na ktoré Warren nechcel myslieť, ale tak isto cítil vôňu dažďa a Nathanového ovocného šampónu. Tie vône mu naraz udreli do hlavy a pomaly mu uvolnili celé telo, vyhnali mu z hlavy školu a ľudí, nechali mu tam iba Nathana.
"Warren, môžem sa ťa niečo opýtať?" Nathan mal pokojný tón hlasu, ale ako vždy bolo počuť niekde v zadu búrku.
Warren pokýval hlavou a Nathan pokračoval.
"Myslíš, že sa boh sfajčil, keď vytvoril svet?" Warren zdvihol hlavu a na Nathana sa veľmi sústredene a dlho pozrel.
"Koľko si toho mal ježiši?"
"Nie vážne, lebo ak áno, tak asi viem, prečo je taký čudný. Všetky tie naše pravidlá a ideály a hranice a nenávisť a zlo a dobro a-" spravil si pauzu na nádych,"-a fyzika a všetky tieto šialené veci dávajú zmysel. Mne teda určite. Na sto percent bol na tripe." Nathan mal na tvári výraz starca, čo vám hovorí o živote počas 2. svetovej vojny, je plný presvedčenia, že všetko vie a pri tom ani len netuší, čo hovorí. Warren pokrútil hlavou a zasmial sa. Stále so smiechom si znova položil hlavu na Nathanové rameno.
"Warren?"
"Nie Nathan, boh nebol na drogách."
"O tom nehovorím, iba chcem povedať, že keby som si mal vybrať medzi tisícročiami v nebi bez teba, ale poslednou minútou života s tebou a potom nekonečnú samotu v pekle, som sto pro za druhú možnosť." Nathan mu rukami prebehol po chrbte, až k prameňom jeho vlasov a pomaly zdvihol Warrenovú hlavu. Warren mal na líca začervenané.
"Bože Nathan netrep sprostosti, nechal by si ma za pol deci vodky." Warren sa cítil tak príjemne trápne z Nathanových slov. Vedel, že to boli hlúposti, ale cítil sa po nich neuveriteľne dobre. Nathan sa k nemu priblížil a kúsol mu do pery. Na nich o sekundu na to cítil jeho jazyk. Warren prehrabol Nathanovi vlasy a pootvoril ústa, do ktorých vkĺzol Nathanov jazyk.
Ich bozk nebol hrubý alebo plný chtíču ako zvyčajne, tento bol sladký a trošku nešikovný, presne ako Warren.
Pesnička pomaly skončila a spustila sa ďalšia, túto Warren nepoznal, ale bola už na prvej note dobrá. Stále na ňu pomaly tancovali a Warren sa nikdy necítil lepšie. Užíval si moment, Nathanové ruky, jeho jazyk a vôňu. Hudba mu bila do srdca a on cítil, že sa pomaly stráca. Vždy sa tak pri Nathanavi cítil. Akoby mal o sekundu o všetko prísť, ako ticho pred búrkou.
Ach bože, ako Warren miloval ich posledné minúty spolu.

Komentáře