Sexuchtivý přítel

Zlata! Mei jde zítra na vyšetření a od úterý taky do školy, tak očekávejte hodně sníženou aktivitu ;)

Pár: Kakashi x Iruka
Čeká vás: romantika, yaoi
Věnování: Sarada-sensei



Znáte ten pocit, když víte, že o víkendu nemáte žádné povinnosti, a tak můžete ležet v posteli celé dva dny? Přesně takhle vypadaly dny volna pro jednoho skvělého ninju. Neležel sice v posteli, ale gauč je v podstatě to samé. Navíc se můžete dívat na televizi.
Dveře práskly, což znamenalo, že přišel jeho přítel a milenec. Byl na jednodenním výletě s novými dětmi, které přišly do akademie. Ti uličníci mu dali zabrat víc než Naruto.
"Jsem doma," oznámil hlasitě.
"Vítej," řekl Iruka jako by nic. Nebyli pár, kde by jeden nemohl žít bez druhého. Nechodili na rande, byli raději zavření doma tělo na tělo při sledování večerních filmů. Navíc ani jeden nechtěl, aby někdo o jejich vztahu věděl. Sice by je nejdřív pomlouvali a později by to nikomu ani nepřišlo, ale i ty pomluvy bolí, zvlášť od přátel.
"Jsem doma," zopakoval Kakashi a nahnul se přes gauč a svou hlavou zastínil Irukovi televizi.
"No jo," Iruka protočil panenky. Nezapomněl na polibek na uvítanou, jen se mu nechtělo vstávat. Důvod? Víkend.
Šedovlasému muži byla sejmuta maska z obličeje a následně byl políben na rty. Tolik se na něj těšil, že se dožadoval více polibků. Sice se neviděli jen jeden den, ale i jedna hodina bez Iruky byla pro něj věčností.
"Miluju tě, víš to?" usmál se Kakashi a posadil se vedle něj. Byl natočený k němu a stále se přibližoval. Nebylo těžké si domyslet, co zamýšlí.
"Vím, Kakashi, ale tohle ne. Chci mít jediný víkend, kdy to nebudeme dělat," řekl Iruka svá pravidla a svou pozornost věnoval televizi.
"Vždyť já se chci jenom pomazlit," zavrněl smyslně šedovlásek a svými rty ochutnával Irukův krk. Ten jen zavřel oči a pousmál se. Tohle měl rád a Kakashi to věděl.
V momentě, kdy Kakashi přejel rukama po Irukově zadku, ho brunet zastavil. Věděl, že pokud ho nechá pokračovat, skončí to jako vždycky - sexem a na ten byl dnes příliš lenivý. Nechtělo se mu pomalu ani zvedat hrudník od dýchání.
"No ták," přesvědčoval ho Kakashi a rukou zajel do jeho kalhot. Pokud ho vydráždí, určitě mu podlehne a sám se bude dožadovat víc.
"Kakashi," zavrčel Iruka a odstrčil ho od sebe. "Já to nechci dělat," zamračil se, aby dal najevo, že to myslí vážně.
"Tak fajn," pokrčil Kakashi rameny a odebral se od ložnice. Co mu zas je? Podivil se Iruka a protočil panenkami. Ještě nikdy ho neviděl, že by se urazil. Že by to přehnal? Asi se mu měl podvolit.
Když se postavil, aby mohl jít zkontrolovat svého přítele, všiml si své boule u kalhot. On ho opravdu vzrušil bez toho, aby si toho sám Iruka všiml?! Kakashi je OPRAVDU prvotřídní ninja.
Chytil se za rozkrok, aby zmírnil ten nepřijemný tlak (i když to moc nepomáhalo), a šel za svým přítelem. Ruka se mu zastavila jen pár milimetrů od kliky, když uslyšel divné zvuky. Kakashi brečel? Nijak jinak si to nedokázal vysvětlit. Že by ale slyšel přímo vzlyky, se říct nedalo.
Otevřel dveře a škvírou nahlédl dovnitř. Ztuhl, když uviděl Kakashiho sedět na posteli s pohybující se rukou v kalhotech a zakloněnou hlavou blahem.
"Chceš se přidat?" zeptal se Kakashi, když si ho všiml. Iruka celý červený nevěděl, co říct. Byla pravda, že byl sám vzrušený, ale nechtěl mu podlehnout. Chtěl mít pro jednou navrch on.
"J-j-já-" začal koktat a očima hledal nějaký záchytný bod, protože se mu pořád stáčely k rozkroku jeho milence.
"No ták," pošeptal do jeho ucha. Iruka si ani nevšiml, kdy Kakashi vstal a přešel k němu. Natiskl ho na dveře a znovu ho začal líbat na krku. Sáhl mu kalhoty do půlky stehen a rukou ho začal zpracovávat. "Líbí, že?" usmál se, když si Iruka zakryl pusu rukou. Kakashi se mu zadíval od očí než se snížil k jeho rozkroku, který následně začal dráždit jazykem a pusou.
"Kakash-" Iruka témeř vykřikl. Už dlouho mu to pusou nedělal, proto to bylo intenzivní, jako kdyby mu to dělal poprvé.
Slastí sjel po dveřích a posadil se na zem. Rukou si zakryl pusu, aby náhodou nevykřikl. Zlekl se, když mu Kakashi prstem obkroužil jeho otvor.
"Dost," vydechl vzrušeně a odstrčil ho od sebe. Nehodlal se mu poddat. Kakashi byl až příliš sexuchtivý. "Řekl jsem ne," zavrčel varovně a zase si kalhoty natáhl. Už mel pokrk toho, jak ho Kakashi vždycky nějak přemluvil. Nenáviděl to.
"Já řekl ano," řekl stejným tónem Kakashi a shodil Iruku na postel. Než se však brunet vzpamatoval, Kakashiho ruka ho za hlavu přidržovala na posteli, aby nemohl utéct a druhá mu stáhla kalhoty úplně.
"Kakashi, přestaň!" křikl Iruka a začal sebou mrskat. Nebylo ku to nic platné, protože do něj Kakashi hrubě pronikl a bez ohledu na přítelova varování a bolestná sykání začal přirážet. Schválně roztahoval jeho půlky od sebe, aby ho vydráždil a měnil i úhel, ze kterého přirážel.
Když viděl, že se Iruka více uvolnil, otočil ho na záda, jednu jeho nohu si opřel o rameno a pokračoval v kleče. Na Irukově penisu se objevily kapičky vzrušení. Kakashi mu ale nedovolil, aby si ulevil. Věděl totiž, že když Iruka dosáhne orgasmu, nebude schopný dalšího kola.
"Kakashi," vzdychl Iruka a přirážel proti němu. "Jsi hajzl." Mluvilo se mu těžce pod náporem vzrušení.
Šedovlasý naposledy a nejhlouběji přirazil, tím se udělal hluboko do Iruky, který ho za to jen proklel.
"Hotovo, teď mě pusť," řekl naštvaně Iruka. Měl v plánu odejít do koupelny a pomoct si, když mu to tento otrokář nedovolil.
"Ani zdaleka," usmál se Kakashi a chytil ho pod koleny, které mu dal k jeho uším. Tím na něj Iruka krásně vystrkoval zadek, ze kterého začínalo vytékat Kakashiho sperma s každým stáhnutím.
"Cože?!" vyjekl Iruka, ale nebránil se. Jistým způsobem se mu to líbilo, jen byl frustrovaný, že se sám uspokojit nemůže. Kakashi se rozhodl ho prostě trápit. Ne. On ho přímo mučí.
Kakashi se navedl do jeho otvoru a započal druhé kolo. Vysouval se úplně celý a to v rychlém tempu působilo ještě větší blaho. Mlaskavý zvuk a Irukovy steny a vzdychy byly melodií pro jeho uši. Nutilo ho to přidat na tempu, i když jeho tělo bylo poznamenáno únavou.
Iruka se pokoušel uchopit své vzrušení, ale Kakashi mu ruku vždycky odstrčil. Místo toho prohloubil přírazy, jako by ho chtěl probodat zevnitř.
"Kakashi...!" kníkl prosebně Iruka a zadíval se mu do očí. Prosil ho, aby ho dal netrápil, ale Kakashi se jen ušklíbl. Dnes bude jen a jen po jeho. Už dlouho si chtěl vyzkoušet jinou polohu než jen misionářskou a na koníčka, jenomže Irukovi se to nezdálo jako dobrý nápad.
Kakashi se z něj vysunul a obkročmo se posadil na Irukův hrudník. Samozřejmě se vzpíral, aby mu neublížil. Chytil svůj penis do dvou prstů a bouchal s ním o Irukův obličej. Několikrát přejel špičkou po jeho rtech, aby je otevřel a vzal ho do pusy. Po chvilce Iruka rty skutečně pootevřel. Přesně na to Kakashi čekal. Chytil ho pod temenem a pomohl mu s pravidelnými pohyby hlavy.
"Mmh," vydal ze sebe Iruka. Ochutnával Kakashiho sperma ze svého konečníku. Nevadilo mu to. Konečně se totiž mohl uspokojit, zatímco se Kakashi zajímá jen o to, jak mu Iruka kouří. Jednou rukou si zpracovával mužství a druhou opečovával svůj roztažený konečník. Byl na anální sex tolik zvyklý, že se bez něj těžko udělal.
"Aaah-" zasténal Kakashi a vystříkl podruhé, tentokrát do krku svého přítele. Brunet trochu zakašlal a nesnažil se to polykat. Bylo toho tolik, že mu většina přetékala přes rty na bradu a tváře.
Kakashi si lehl a posadil si ho na klín.
"To ti to nestačí?" zamračil se Iruka a sám na něj dosedl. Šedovlasý mu už nebránil v sebeuspokojování, takže tohle bylo třetí a především poslední kolo.
"Nikdy mi to nestačí," pošeptal mu Kakashi smyslně do rtů, které políbil. Opět pohyboval pánví a sledoval, jak se celé Irukovo tělo třese pod jeho přírazy. Svými prsty mu dráždil bradavky, čímž ho donutil přímo křičet. Usmál se. Dostal ho tam, kam chtěl.
"Kakashi-" zasténal Iruka a zintenzivnil tření svého penisu. To znamenalo, že se blíží k vrcholu.
"Udělej se," ušklíbl se Kakashi a vyměnil jeho ruku za svou. Pevně ho sevřel ještě zrychlil tření. Iruka se s výkřikem Kakashiho jména vystříkal na jeho ruku a břicho. Stažením donutil i Kakashiho dojít k orgasmu. Když se vysunul, spolu s ním vyteklo z Iruky velké množství spermatu.
"Chcípni," zavrčel Iruka a mířil si to do koupelny. Oči se mu zavíraly únavou, ale i přesto se musel vyčistit.
"Sex ve sprše, co říkáš?" pozvedl Kakashi obočí a běžel za ním. To už se Iruka zamkl, aby se před ním ubránil. Byl naštvaný hlavně sám na sebe a že se mu poddal. Jednou jedinkrát by chtěl, aby vedle sebe jen tak leželi v objetí. Jenomže i to se vždycky zvrtne v sex.
"Už se těším zítra," křikl Kakashi přes dveře a opustil Irukův byt.
"To určitě," řekl si pro sebe Iruka a usmál se. Rozhodl se hned po sprše jít za Tsunade, aby mu přidělila minimálně týdenní misi. Chudák Kakashi si bude muset poradit s pravačkou.

Komentáře