Sázka!

Prosím, kdo má rád tento blog a Knb, ať nečte tuto povídku. Tento týden mě nějak nepopadla múza a jsem zase já všechno líná (*Jako vždycky, táhni makat!* x'DDD) Nee, chi vas jen upozornit, že tato povídka fakt nestojí za nic a je jednou z nejhůře napsaných od doby, co bloguju -.- Odpusťte prosím Mei, zase za všechno může ona, můžete poslat vyhlášení války, až ráno prosím :DDD

Pár: Aomine x Kagami
Čeká vás: yaoi, shounen-ai,
Typ: Jednorázovka
Věnování: Mizuki-chan


Červenovlasý mladík si znuděně pohrával s míčem na hřišti. Seděl a dribloval s ním o zem. Neměl si s kým zahrát, chtěl pořádného soupeře. Chtěl dokázat sam sobě, že na to má.
"Už tě opustili přátelé?" usmál se kdosi za ním. Kagami byl v tu chvíli na nohách. Jaká to náhoda, že jde kolem zrovna on.
"Nechtějí se mnou hrát. Pořád vyhrávám," zazubil se na Aomineho.
"Zkus štěstí se mnou," ušklíbl se Aomine a odložil svůj batoh s mikinou na lavečku. Kagamimu se zvedla nálada od bodu k mrazu k bodu varu. Pokud by poradil Aomineho, dokázal by, že je z týmu nejlepší.
"Tak fajn," zašklebil se červenovlásek. "Pokud vyhraju, všem okolo budeš rozhlašovat, jak skvělý jsem!" pyšně zvedl hlavu.
"Takže sázka? Fajn... pokud vyhraju já, tak..." na chvíli se odmlčel, ale jeho pobavený s úšklebek se jen rozšířil.
"Tak?" čekal netrpělivě Kagami. Nemohl se dočkat, až toho obra porazí a bude slýchávat šuškání ostatních, jak ho obdivují. Opravdu byl tak naivní, ale na světě není jistě jediný.
Aomine přišel k němu a pošeptal mu do ucha svůj návrh, který donutil Kagamiho totálně zrudnout a odskočil od něj. Nikdy by si nepomyslel, že je modrovlásek takový úchyl. Jednoduše úchyl!
"V žádném případě!" odmítl a zkřížil ruce na hrudi. Aomine si povzdechl, sebral si mikinu i s batohem a vydal se cestou domů. "Počkej!" Že by si to červenovlásek rozmyslel? Myšlenka, že ho bude každý promlouvat jen v dobrém, byla víc než lákavá. "Beru," souhlasil nakonec a zhluboka si povzdechl.
Modrovlásek se pro sebe ušklíbl, vrátil mikinu s batohem na své místo a zaujal pozici jakožto Kagamiho protihráč.
"Hrajeme do dvaceti, pak se určí vítěz," stanovil Aomine pravidla a jejich hra započala. Už od začátku se Kagamimu příliš nedařilo a zatímco on dal jeden koš, Aomine měl již čtyři. S každou sekundou viděl, že nemá šanci vyhrát, ale nevzdával se, bojoval dál.
"Devatenáct jedenáct. Těšíš se na prohru?" smál se mu Aomine, zatímco dribloval míčem mezi svýma nohama.
"Ještě jsi nevyhrál," zavrčel nebezpečně Kagami a naposledy se pokusil sebrat míč, avšak bezúspěšně. Nakonec skončil v koši Aomineho rukou, z čehož se Kagami málem složil na kolena. Prohrál. Teď bude následovat Aomineho výhra.
"Takže jdeme," oznámil Aomine zvesela a s písničkou na rtech si vykročil směrem ke svému bydlišti.
"Zabiju tě," mumlal si pro sebe červenovlásek a tajně doufal, že ho osoba dva metry před ním slyšela.

Kagami vešel do Aomineho pokoje. Všude po zdech plakáty basketbalistů a podepsané fotky, to ale červenovláska ani trochu neudivilo, možná jen trochu žárlil na takovou sbírku. Sám miloval basketbal a chtěl se v něm zdokonalovat, ale ještě se nepotkal s nikým slavným. Doufal, že se to v budoucnu změní.
Modrovlásek přistoupil zezadu k němu a jeho ruce už šmátraly pod Kagamiho trikem na vypracovaném břichu.
"Jsi gay?" Hloupá otázka. Opravdu hloupá.
"Kdybych nebyl, nedělal bych to," přiznal se mu do ouška, které jemně zkousl. Pánví se utíral o červenovláskův zadek a rty se přesunul na jeho krk.
"Aomine-" zajíkl se Kagami a rukama se opřel o stůl. Modrovlásek zajel rukama do jeho kalhot a několikrát ho pohladil po přirození. Kagami chytil jeho ruku, aby mu v činnosti zabránil. Není přece normální, aby se ho dotýkal jiný muž! Proč vlastně přistoupil na tu hloupou sázku? Mohl z ní vycouvat už na začátku, tak proč nakonec souhlasil? Nebo opravdu věřil, že dokáže v basketbalu vyhrát? Proti Aominemu?

"Je v poradku, pokud se bojíš," pošeptal modrovlásek a otočil si ho čelem k sobě. Chtěl, aby mu věřil a nebránil se.
"Ne!" zamítl Kagami. Vyl příliš hrdý na to, aby uznal, že má trošičku nahnáno. Aomine se usmál a chytil červenovláska pod uchem.
"Pak mě nezastavuj," znovu pošeptal a vpil se do Kagamiho červených rtů, nic jiného nedělal. Čekal totiž, dokud se Kagami neuvolní a sám nebude vyžadovat víc. To netrvalo dlouho, červenovlasý mladík se do polibků zapojil, hned jak jak zapomněl, že si právě vyměňuje sliny s klukem. Ruce mu nevědomky obmotal kolem krku a přitáhl si ho blíž.
Aomine ho vysadil na stůl a stáhl mu kalhoty až na zem. Uchechtl se, když viděl důsledek své práce - Kagami byl vzrušený.
"Věříš mi?" zeptal se ho, když si stáhl kalhoty do půlky stehen a v ruce se třel. Kdykoli Kagamiho viděl, ať už hrát basketbal nebo jen tak venku, vždycky si ho představoval ve slastné křeči v peřinách. Už dlouho ho přitahoval a díky němu si vlastně uvědomil svou orientaci, se kterou se smířil téměř okamžitě.
Kagami zčervenal, když uviděl Aomineho mužství. Tohle má mít v prdeli?! Začínal pochybovat o tom, že se do něj vleze. Modrovlásek se do něj začal pomalu zasouval, přičemž sledoval jeho reakci. Kdykoli Kagami sykl bolestí, nebo se stáhl, Aomine okamžitě přestal a po chvíli se zase začal zasouvat.
"Kurva, úžasný," zavzdychal Aomine a začal pomalu přirážet. Nehodlal mu ublížit, pak by mu Kagami nevěřil a už nikdy by s ním nešukal. Ano, spoléhal na to, že se budou pravidelně scházet a dělat to spolu. Rozhodl se, že nikdy nenechá Kagamiho, aby se stýkal s někým jiným. Ukradne si ho po sebe.
"Aomi-" vykřikl Kagami a udělal se na své bříško, respektive na své tílko.
"Nějak rychle, ne?" uchechtl se modrovlásek, chytil Kagamiho pod koleny a přírazy zrychlil. To už byl červenovlásek znovu vzrušený a tím rozjel druhé kolo. Aomine tvrdě přirazil a svým spermatem naplnil Kagamiho nitro. Ten se uspokojoval rukou, ale už to nešlo tak rychle jako předtím. Aomine se jen usmál a sehl se k partnerovu problému.
"Co to děláš?!" vyjekl červenovlasý, hned ale zmlkl, když Aomineho ústa poprvé ochutnala kousek jeho. Bylo to tak dobrý a nedalo se to vydržet. Měl pocit, že se každou chvíli udělá a čím víc se blížil k orgasmu, tím víc šílel slastí. Ani Aomineho neupozornil, když se prohl v zádech a už podruhé ho ovládl orgasmus. Unaveně zavřel oči a vydýchával ten nádherný pocit. Nikdy by si nepomyslel, že sex s mužem může být tak úžasný.
"Příště s sebou vezmeme Kuroka," zasmál se červenovlásek a modrovlasý přikývl.
"Co to... sakra bylo...?!" řekl Kuroko, když se celý spocený vzbudil uprostřed noci.

Komentáře