Oznamko ╥_╥

Lidišky! Ne, nekončím s blogováním ani s psaním povídek, jen jsem Vám chtěla trochu přiblížit momentální situaci.
Pro ty, kdo nechtějí číst moje "hormonální" výkecy - BLOG POZASTAVUJU!
Koho zajímá důvod mokré patnáctky, prosím, čtěte dál... :D


Mei se začala bránit a pomalu bere svůj život do vlastního vedení. Už mě nebaví, jak si se mnou každý dělá co chce a já se tomu nedokážu bránit. Nejhorší je to ze strany učitelů. Ano, šikanují mě na škole dvě učitelky, ale co s tím nadělám. Navíc ze strany spolužáků to taky jaksi vybledlo (i když ono to bledé bylo pořád) a dneska už padla poslední kapka slzy na polštář a rozhodla jsem se, že si to líbit nenechám.
Jak to souvisí s blogem? Docela dost. Začněme asi tím, že se Vás čtenářů ptám, jaký byste chtěli dess, na jaký pár bych měla napsat povídku atd, atd. Dřív jsem si to neuvědomovala, protože jsem chtěla vědět Váš názor, ale já se tím řídila a brala to jako rozkaz.
Takže VZPOURA! Nejdřív bych si dala dohromady osobní život, pokud dovolíte, pak se teprve budu věnovat blogu. Nechci, aby se můj vztek odrážel v povídkách (musela jsem celý přepisovat Tanec lásky a stejně to nepomohlo).
Ve středu vyjde drogová povídka, pak nevím, jak budu stíhat. Ostatně pro ty, co to zajímá, protože je moje povídky baví - mám rozepsanou jednu originálovku a přemýšlím o změně designu. Mám už pár návrhů, které se mi líbí. :D

Můj blog - můj život - já to zvládnu řídit sama, neděkuji za pomoc! (Co do píšu za sračky?) No, jde vidět, že se stará sebevědomá Mei opět vrací ;'D

Mějte se Famfárově! (≧∇≦)/

Komentáře