Prolhaná láska 3



"Třído, tohle je vaše nová spolužačka Sasuko, doufám, že tu nebude muset čeští nějaké problémy. Tak, já tě tu vítám, sednout si můžeš kam chceš," přivítala ji ředitelka s vřelým úsměvem a odešla.
Dívka nevěděla, kam sednout, aby byla co nejblíže Narutovi, ale všechny lavice byly od něj daleko. Nakonec se prosadila za bělovlasého kluka, který se k ní otočil.
"Čágo, já jsem Suigetsu," řekl frajersky a očima ji sjel od hlavy az k patě. Sasuko se trochu zamračila, tušila, že Suigetsu nerad nějaký protahovačky typu rande, držení za ruce, romantické večery. Večery ano, ale trochu divočeji.
"Sasuko," představila se jen aby ho neurazila. Pohled se jí hned stočil na Naruta, který nenávistně hleděl na kluka sedícího před ní. Moc dobře ho znal, ale Sasuko mu nedá, sám si ji ochrání.
Přestávku trávili všichni, kdo chodí do třídy s Narutem a Sasuko, společně.
"Hele, omluvte mě, musím na záchod," oznámil Naruto a běžel ze třídy. Sasuko se jen usmála. Jeho rozpaky a nešikovnost se jí zamlouvala. Otočila se zpátky na partu, která se k ní nebezpečně přiblížila.
"Co je mezi vámi?" zeptala se Ino tajemně.
"Ni-nic," řekla nervózně Sasuko.
"Ale nepovídej. My moc dobře vidíme ty jiskry mrzí váma!" luskla Sakura prsty. Hinata jen přihlížela jejich rozhovoru. Neměla zapotřebí někomu lézt do soukromí, zatímco Ino a Sakura se v tom vyžívaly.
"No... asi se mu líbím," přiznala dívka tiše. I když jí na tváří hrál jemný šťastný úsměv, v duchu si nadávala. Mezi nimi nemůže být víc, než přátelství, protože partnerský vztah zahrnuje i sex.
"Asi? Asi?!" vyhrkla Ino, až jí přeskočil hlas. "Holka, vždyť von je do tebe celej PAF! To sis toho fakt nevšimla?" vytřeštila oči. Už když se poznaly, Ino na ní něco nehrálo. Její mluva, gestikulace, dokonalý přednes... jako by ji drželi zamčenou doma už od narození. Kdyby tak věděla, že se trefil a do černého...
"Hele, Sasu, dám ti radu. I kdyby se ti nabízel ten nejkrásnější princ, ber Naruta. Sice ještě vztah neměl, ale i v přátelství je věrnej jak pes!" mrkla Sakura.
"Dobře. Budu si to pamatovat," usmála se. "Popravdě se bojím i něčeho jiného..." sklopila hlavu a nervózně přejížděla přesto po lemu sukně.
"Hm? Sexu?" odhadla Ino. Holky se nesmály, jak Sasuko čekala, bylo normální, že měla strach, teda pokud to měl být její první.
"Skvělý, Naruto taky ne! Můžete se to naučit spolu," zajásala Sakura, ale tím Sasuko náladu nezvedla, spíš se snížila.
"Jak to vlastně víte?"
"Jsme přátelé, říkáme si všechno," usmála se Hin a zastrčila si pramen vlasů za ucho. "Víš... na poprvé se oba bojíte, že něco pokazíte, nebo to nebude ono, ale bude to kouzelné. Už jenom proto, že je to poprvé. Až se spolu vyspíte víckrát, bude to přirozenější." Hinata se nepatrně začervenala. Sakura a Ino se na ni s očekáváním dívaly a vlastně jí trochu záviděly, protože má vážný vztah a už několikrát spala s Kibou, zatímco ony si uměly najít jen frajery na dva zářezy a tím to haslo.
"Jsem tu," oznámil znovu blonďák a zářivě se usmál.

Shikamaru pozval všechny na bowling, jako uvítačku pro Sasuko. Jak se zdálo, černovláska znala hru jen z televize, nikdy ji nehrála.
"Ukaž, pomůžu ti," nabídl se Naruto, zatímco ostatní popíjeli džusy. "Sem dej tři prsty," radil jí a stoupl si za ni. "Nejlepší je se zhoupnout v kolenech a poslat kouli co nejblíž zemi. Hlavně miř na tu prostřední kuželku," ukázal prstem.
"Dobře, ponasnažím se," přikývla Sasuko. Naruto jí přidržoval kouli, druhou ruku položil na její bok. Dívce se rozbušilo srdce. Na chvíli si zahleděli do očí, ale kontakt netrval dlouho. Sasuko věděla, že si s ním nesmí nic začít, i když chce. Ale jak může být tak sobecká? Raději mu zlomí srdce, než aby byla odhalena?
Společně navedli kouli na trasu, která na konci srazila všechny kuželky.
"Hmmm..." Shikamaru semkl rty k sobě. "Vypadá to, že mám konkurenci," zasmál se a upil ze skleničky. Bylo známo, že Shikamaru neprohraje v ničem, ve škole se účastnil různých vědomostních soutěží, které samozřejmě vyhrál.
"Kdyby mi nepomohl Naruto, tak..." stydlivě pokrčila rameny.
"Ale prosím tě, bylo to tvoji šikovností," rozmlouval jí Naruto.
Sasuko si pozvdechla, neměla ráda hádky, tak mu všechno odkývala a nechala se pozvat na drink. Vsích i z Narutovy party si ji oblíbili. Holky s ní kecali především o Narutovi a kluci zase o Sasuko.

Večer, když už měla hotové i úkoly, si cela rozzářená lehla na postel. Přiznala si, že k Uzumakimu nejspíš cítí něco víc, hrálo ji to i srdce, ale stále v něm měla i obavy. Jak by asi Naruto reagoval, kdyby to zjistil? A stejně, když s ním nebude chtít spát, Naruto ji pustí k vodě. Bylo by dobré, kdyby její svobodě nepřekážel žádný cit, na to už ale bylo pozdě.

Uběhl týden, mezi Narutem a Sasuko se nic nezměnilo. Sasuko se bála být blíž Narutovi a ten se zase bál, že by nějakým nevhodným gestem pokazil jejich přátelství.
Naruto ještě spal, když se Sasuko šla osprchovat. Zamkla se v koupelně, teprve pak si sundala všechno oblečení včetně paruky. Sasuke se díky zrcadlu zahleděl do svých očí. Jsou šťastné? Je opravdu tohle svoboda? Možná, že ano, každopádně se to rozhodl risknout. Naruto je k němu tak milý a on mu lže. Hlasitě polkl při myšlence, že by se Naruto dozvěděl pravdu. Raději se šel osprchovat, už se na sebe nemohl dívat, bylo mu ze sebe sama zle.

Komentáře