Dokud budu s tebou

Yeeey, další SasuNaru! No, v tomhle případě spíše NaruSasu... ;D

Pár: Naruto x Sasuke
Čeká vás: shounen-ai, konflikt s rodinou
Autor: Mei
Omezení: 12+
Typ: jednorázovka
Pozn.: Nedá se přesně určit, kdo je seme a kdo uke, ale psala jsem to v tomhle rozpoložení.


Z jídelny se ozýval kov cinkající o porcelán, na němž se rozprostírala tradiční večeře. Vánoce - čas lásky a pohody, avšak tentokrát to pro rodinu Uchiha byla jaksi smuteční a nezvykle pochmurná záležitost. U stolu totiž seděl jeden blonďák, který k nim vůbec nepatřil a odsuzovali ho z jednoho prostého důvodu - chodil s Uchihovic synem. Naruto nikdy neměli rádi, už jen proto, že nepoznal rodičovskou výchovu a tudíž nevěděl, jak se v danou chvíli chovat. Proto zakazovali Sasukemu se s ním vídat.
Rodina Uchiha byla nejbohatší rodinou ve městě, nemohli si dovolit jakýkoli skandál, proto se chovali jakoby nic, ale nešlo přehlédnout, že Naruta nenávidí. Sice Itachi jednou převezme firmu, ale Sasuke ji později bude sdílet společně s ním, a pak bude potřeba další nástupce, což by s klukem nedokázal zařídit.
"Odnesu to," nabídl se Naruto, když všichni dojedli kapra a bramborový salát. Snažil se nevšímat si pohledů ostatních a soustředit se jen na odnášení prázdných talířů.
Chtěl se jim jakkoli zalíbit, neprovedl nic špatného, ale oni o něm pořád říkají, že jim nakazil syna, i když věděli, že se jako první zamiloval Sasuke, prostě tento fakt ignorovali.
Fugaku se rozhodl, že mu talíř podá, ale než se Naruta jen dotkl, upustil ho na zem.
"Omlouvám se," řekl lítostně chlapec, položil zbytek talířů na stůl a začal sbírat střepy po koberci.
"Opatrně," varoval ho jeho přítel a pomohl mu. Drobounké střípky se zavrtaly hluboko pod koberec, takže nenápadně číhaly na Sasuke nepozorný prst. "Au!" sykl mladý Uchiha a zadíval se na kapičku krve, která mu stékala po prstě. První, co Naruta napadlo, bylo strčit si jeho prst do pusy, aby krvácení zmírnil, jenomže to se nelíbilo Sasukeho tátovi.
"Ty prase úchylné!" zakřičel na něj a vlepil mu nejednu facku. "Myslíš si, že můžeš ožužlávat mého syna?!" začal ho bít.
"Tati, přestaň!" zakřičel Sasuke a snažil se mu zabránit, aby Naruta nezabil. Ten už měl i roztržený ret a krev mu neřekla jen pusy.
Fugaku se ohnal po svém synovi, až hlavou narazil na desku stolu a zůstal ležet v bezvědomí, teprve teď se zvedla Mikoto a rychle mu přispěchala na pomoc.
"Sasuke!" zakřičel Naruto. Nemohl uvěřit, že by byl Fugaku něčeho takového schopný. Udeřit vlastního syna.
"Sasuke! Sasuke, otevři oči, prosím," prosila Mikoto a se slzami v očích se podívala na svého manžela.
"Lásko, no tak!" zkoušel Naruto a pohladil ho po tváři.
"To jsem nechtěl..." pošeptal Fugaku neschopný dalšího slova.
"Nechtěl? Nechtěl?! Co jste to za rodiče, když svému synovi zakazujete se zamilovat!" Naruto ten tlak nevydržel. Už kolikrát měl chuť začít křičet, že nic neudělal, že to je prostě láska, ale držel jazyk za zuby. Chtěl jejich požehnání, mít rodinu, po jaké vždycky snil, ale když si myslel, že ho Sasukeho rodiče přijmou, zmýlil se. "Není to žádná nemoc! Žádný problém! Jediný problém jste vy! Bez vás by mu bylo lépe!"
"Naruto..." pošeptal už probuzený Sasuke a objal ho kolem krku. "To už stačí... odejděme odtud." Při těchto slovech Mikoto i Fugaka zamrazilo.
"Tak to ne! Nikam nepůjdeš!" rozkřičel se znovu Fugaku a chytil ho za rameno.
"Nechte nás už konečně být! Nikdy jsme vám nic neudělali! Anebo se stydíš za svého syna, protože je gay?! Alespoň vím, že on mě miluje, na rozdíl od vás dvou!" zakřičel Sasuke a táhl Naruta za ruku do svého pokoje, kde si vytáhl všechny kufry a batohy a ještě ten večer se nastěhoval k Uzumakimu.

"Bolí to?" zeptal se starostlivě Naruto a chytil ho za obvaz, co měl Sasuke obvázaný kolem hlavy.
"Už ne, jen... se mi trochu motá," usmál se Sasuke sedící na nemocničním lůžku. Doktoři si ho raději nechali v nemocnici na dozor, kdyby měl nějaké vnitřní krvácení.
"To přestane, uvidíš," dodal mu naději Uzumaki a pohrával si s jeho prsty. Ani po půl roce, co spolu chodili si nemohl zvyknout na to, jak má Sasuke malé ruce.
"Omlouvám se," řekl Sasuke smutně se zadíval na svého přítele.
"He?" pozvedl Naruto zaujatě obočí.
"To já chtěl abychom strávili Vánoce všichni společně. Kdyby-"
"Ššš..." přiložil mu Uzumaki prst na rty, na které ho následně políbil. "Nech to plavat," usmál se jemně a propletl si s ním prsty. "Jen mě mrzí, že nás nepřijali." Naruta to opravdu mrzelo, chtěl, aby byl Sasuke šťastný, ale kvůli němu se jejich dokonalá budoucnost rozplynula.
"Jde vidět, že jsem byl jenom stroj, který si oni naprogramovali. Víš, když teď přemýšlím, nikdy se nezajímali o mé city, šlo jim jen o peníze. Vůbec si s tím nedělej hlavu. Mám tebe a to mi stačí," objal svého přítele kolem krku a hladil ho po zlatých vlasech. "Dokud budu s tebou, nic a nikdo mi nebude chybět..."

Komentáře