Mladí rodiče

A aby sa nepovedalo, že je tu toho málo, pridávam poviedku, ktorú napísala Mei :D Ako už viete, dáva si od blogovania prestávku, takže mi ju poslala, aby som ju zverejnila ja :3

Pár: Sasuke x Naruto
Čeká vás: yaoi, shotacon, NIE JE to mpreg :D
Autor: Mei
Omezení: 15+
Typ: jednorázovka


Mladý Uchiha se vracel domů. Ještě nikdy nebyl tak znuděný, jako právě dnes. Ráno ho totiž pozvala Sakura na rande, ale jelikož on nemá smysl pro city ostatních, viděl to jen jako kamarádské pozvání ven.
"Sasuke-kun... " oslovila ho stydlivě před jejím domem. Sasuke se na ni s nezájmem podíval a přál si, aby už byl doma. "Ráda bych si to někdy zopakovala," udělala na něj psí oči.
"Dobře. Příště ale pozvi někoho jiného, měj se," řekl narovinu a s rukama v kapsách odcházel. Uslyšel jen pláč a bouchnutí dveří.
Konečně se jí zbavil. Byl s ní celé dopoledne, myslel, že jí dojde, když jí řekne, že je jenom kamarádka, že s ní nechce nic mít, ale ona se snažila dál o jeho srdce. Nepřestala ani po tom, co začal chodit s Narutem, jako by blonďák neexistoval.
"Jsem zpátky," řekl si spíše pro sebe, vyzul se a zamířil si to do kuchyně.
"A-ahoj!" řekl Naruto. Vypadal poněkud nervózně, jako kdyby něco skrýval, ale Sasuke měl na mysli jen přípravu čaje, venku nebylo zrovna teplo, potřeboval se nějak zahřát.
"Ahoj," pozdravil ho a dal mu krátkou pusu na pusu, pak se unaveně posadil na židli. Konečně si mohl sednout.
"Ehm... Sasuke?" zkusil Naruto.
"Hm?" Uchiha měl zavřené oči a klidně oddechoval, ale nespal.
"Víš, jak jsme byli na těch testech?" zeptal se ho a obkročmo si mu sedl na nohy.
"Hm," odpověděl Uchiha na souhlas, ale popravdě musel trochu zapřemýšlet. A jo! Ty testy, kdy Tsunade a další doktoři zkoumali, jestli by mohlo vzniknout dítě, aniž by dva lidé museli mít pohlavní styk. Sasuke s Narutem se jako jediní ukázali jako pozitivní pro tento test. Od té doby uběhly dva měsíce, proto Sasuke zapomněl a mezitím se dali s Narutem dohromady.
"Tak... bych ti měl říct, že to vyšlo," prstem bloudil po jeho hrudi a nakonec zůstal v jednom bodě a zadíval se na Sasukeho.
Sasuke nechápavě otevřel oči. "Počkej, co tím myslíš?" zamračil se. Nebyl naštvaný, i když tak působil, jen nevěděl, co se blonďák snaží říct.
Uzumaki otevřel pusu, že něco řekne, ale přerušil ho dětský pláč. Sasukemu se rozšířily zorničky. Opravdu mají doma dítě?!
Uchiha Naruta odstrčil a šel do ložnice, kde skutečně na posteli leželo dítě, plakalo a máchalo svým drobným tělíčkem.
Sasuke se nechápavě podíval na Naruta a zpátky na toho drobečka.
"To nemyslíš vážně," řekl trochu naštvaně. Nehodlal se starat o nějaké uječené děcko.
"Ale no tak! Není alespoň trochu roztomilý?" snažil se ho přesvědčit blondýn.
"Naruto, nemůžeme si ho nechat! Vždyť jsme sami ještě děti! Ve třinácti vychovávat dítě?! Zbláznil ses?!" rozhazoval rukama na všechny strany.
"Sasuke, je to jenom na pár dní! Prosím!" klečel před ním Naruto se spojenýma rukama. "Baa-chan říkala, že po pár dnech zmizí jako klon! Je to jenom test!" udělal psí očka, kterým Sasuke nedokázal odolat.
"Ach..." pozvdechl si. "Dobře teda," souhlasil nakonec.
Narutovi se rozzářila očka a vrhl se Uchihovi kolem krku.
"Děkujuuu-!" Obličej mu posel desítkami polibků.
"Nakrmil jsi ho?" zeptal se Uchiha.
"Zkoušel jsem mu dát ramen, ale nechtěl..." blonďák našpulil pusu. Jak může někdo odmítnout tak skvělé jídlo? To Narutův primitivní mozeček nebral.
"Ramen? Musíš mu koupit nějakou kaši, pako! Máš plíny?" Sasuke si založil ruce na hrudi a opřel o futra.
"Eh?" Naruto nechápal. Myslel si, že starat se o dítě není nic složitého.
"Bože... Půjdu nakoupit, ty mi zatím zaliješ čaj," rozhodl Sasuke a s peněženkou odešel.

Po půl hodině se vrátil s věcmi pro mimina. Krmení mu šlo samo od sebe a ještě Naruta poučoval, aby pro příště mohl krmit on. Přebalování šlo jako po másle, až na to, že Naruto odmítal pomáhat. Rozhodl, že tuhle práci bude dělat vždycky Sasuke. U koupání ho Naruto málem utopil. Nebýt Sasukeho, už by dávno zmizel.
Večer mu postavili postýlku, kterou donesli lékaři zodpovědní za tento pokus, společně s kočárkem a pár věcmi.
Když ten drobeček spal, Naruto se Sasukem stáli nad jeho postýlkou a sledovali ho.
"Není to úžasné?" řekl potichu Naruto. "Co vznikne jen z našich genů - celý život," žasl a objal Sasukeho rukou kolem ramen.
"Je to jen pár dnů, ne celý život. Ten pokusný králík za chvíli zmizí," řekl chladně Sasuke, ale taky Naruta objal kolem pasu.
"Kolikrát ti mám říkat, abys mu tak neříkal! Jmenuje se Menma!" připomněl blonďák.
"Jo furt..." odbyl ho Sasuke a odcházel do kuchyně. Celé odpoledne nejedl.
"Víš, že je jenom otázkou času, kdy to nebude jen pár dnů?"
"Možná za deset let budou takové děti," konstatoval Sasuke, "a pak by mohli dělat radost lidem, co děti mít nemůžou. Třeba-"
"Třeba lidem, jako jsme my dva?" zeptal se Naruto a lítostně se na Sasukeho zadíval.
"Ano..." řekl Sasuke se sklopenou hlavou. "Třeba jako my dva," téměř šeptal. "A proto by ses měl naučit ho přebalovat."
"Já? To je tvůj úkol!" protestoval Naruto a uraženě složil ruce na hruď.
"Ano ty, protože matka se o své dítě stará víc, než otec," vysvětlil mu a z lednice vytáhl párky.
"Jak jsi přišel na to, že jsem matka a ty otec?!" zamračil se Naruto víc.
Sasuke se na něj otočil a začal s vysvětlováním: "Kdo koho šuká? Muž ženskou. Kdo je těhotný a rodí? Ženská. Kdo je matka? Ženská. A teď přemýšlej - šukám já tebe, nebo ty mě?" nakonec pozvedl obočí a do hrnce s párky napustil vodu.
"Tos rozhodl jen podle našeho sexu? Co když se stane, že ti do prdele narvu svoje péro?! Kdo bude matka pak, hm?!" pousmál se vítězně blonďák a Uchiha si pozvdechl nad jeho panovačností.
"Dobře tedy, jsme dva otcové, stačí?" rozhodil rukama. Úplně miloval, když musel uznat porážku.
"Stačí," zazubil se Uzumaki a objal ho kolem pasu, přičemž si čelo opřel o jeho záda. "Ty, Sasuke?"
"Hm?"
"Chtěl bys mít někdy v budoucnu dítě?" zeptal se. Opravdu ho to zajímalo, stejně tak, jaktože to Sasuke s dětmi umí.
"Možná. Pokud budeme finančně zajištění, tak jo," řekl lhostejně Uchiha, otočil se k němu čelem a objal. "Jsem tak vyčerpaný..." vydechl do jeho ramena.
"Já vím, Sasuke. Tak si sedni a já ti to dovařím," Naruto mu dal pusu do vlasů a posadil ho na židli.
"Co bych si bez tebe počal," zavrtěl hlavou Sasuke.
"Nihihi! Kdybych nebyl, nejspíš bys umřel doma nudou. Sám, sám a sám," zasmál se Uzumaki a Uchihu políbil. Ten nechtěl, aby Naruto přestal, proto ho chytil za zátylek a jazykem mu vjel do úst. Naruta to tak rozpálilo, že si obkročmo sedl na jeho stehna tak, aby byly jejich rozkroky co nejblíže. I přes látku cítili vzrušení toho druhého. Sasuke Naruta chytil za zadek a přitáhl ho ještě blíž.
Jen co si Sasuke sundal triko, ozval se z ložnice pláč. Naruto si pozvdechl a rozhodl se tam jít podívat, ale sotva vstal, pláč přestal. Blonďák se nechápavě podíval na svého černovlasého přítele a oba pokrčili rameny. Než si Naruto stihl sednout mu na nohy, voda už vřela a párky začaly praskat.
Vypadalo to, že se dneska nepomilují. Kdykoliv se k sobě přiblížili za úmyslem užít si, spustil se pláč. A nejenom to, Menma plakal snad dvakrát za každou uplynulou hodinu, takže ráno byli vyčerpaní.
"Ať už to skončí," postěžoval si Sasuke popíjející kafe.
Narutovi na nohách seděl drobek a blonďák měl čelo opřené o desku stolu a pospával. Sasukeho vytáčel Menmův smích. Kolik asi tak jakože má? Ani ne rok?
"Tak jo," řekl Sasuke, vzal Menmu, dal ho do postýlky a přihodil pár hraček. Vypadal spokojeně, zatímco se Naruto vyřítil do pokoje v domnění, že Menma utekl. Ulevilo se mu, když ho zahlédl hrajícího si. Najednou se mu začaly klížit oči a nebýt Sasukeho, skončil by na zemi. Černovlásek ho položil do postele a dal mu pusu na čelo.
"Sladké sny," usmál se a odhrnul mu vlasy z čela. Ještě mu dal pusu na tvář a sedl si na zem, oči upírající na dítě v postýlce. Neměl děti rád a Menma nebyl výjimkou, i když se tolik podobal jemu i Narutovi. Černé vlásky po Sasukem, modré oči a fousky po Narutovi.
Menma zachytil Sasukeho vražedný pohled a natáhl k němu své ručičky. Pořád se smál, to měl taky po Narutovi.
"Tata..." vydal ze sebe a stále hýbal prstíky, aby ho Sasuke vzal do náruče.
"He?" Sasuke pozvedl obočí, nejspíš špatně rozuměl.
"...tatatata..." opakoval dokola.
"Nejsem tvůj táta," odporoval Sasuke, ale Menma nevypadal, že by chtěl přestat. "Hej, nejsem tvůj táta, slyšíš?" zamračil se Sasuke víc.
Menma se zatvářil nechápavě, po chvíli se rozjasnil ještě víc.
"Mama...!" Sasukemu začalo tikat oko. Začal přemýšlet o tom, že by zmizel, kdyby ho někdo "praštil", no ne? Pokud je to jen test, zmizí v obláčku kouře jako stínový klon, ale zároveň by pro vědce mohlo být důležité, jak dlouho vydrží. Takže plán na odstranění tohoto malého švába selhalo.
"To si děláš srandu," postěžoval si a zaklonil hlavu, čímž ji měl položenou na posteli vedle Naruta, jenž něco nesrozumitelného zamrmlal a otočil se na druhý bok. To upoutalo Sasukeho pozornost a začal přemýšlet. Chce mít Naruto děti? Při pomyšlení na odpověď se mu stáhl žaludek. Sasuke neměl děti rád, byly pro něj jen osina v zadku. Ale zároveň myslel na to, že mu je teprve třináct, ještě se může cokoliv změnit. Možná... možná, že jednou budou mít svoji rodinu, pokud se to vědcům podaří.
Sasuke si ani nevšiml, že Menma mezitím usnul, dál se díval do stropu a hloubal ve svých myšlenkách. Není jen tak mít dítě a nebyl si zrovna jistý, jestli by se o něj Naruto dokázal postarat. Přece jenom, ten blondýn je pako a tím taky zůstane.
Sasuke si najednou uvědomil ten klid. Bože, snad se mu nic nestalo! Rychle zvedl hlavu, až mu ruplo za krkem a on byl tak donucený krátce vykřiknout.
"Co se děje?!" vzpřímil se Naruto, pohled upřel na teď už plačící dítě v postýlce. "Ale no..." pozvdechl si a vzal ho do náruče, teprve když se otočil, všiml si Sasukeho sedícího na zemi držícího si krk. "Co se ti stalo?" zeptal se nechápavě. Sasuke se na něj jen podíval a blonďák hned pochopil. Položil Menmu zpět do peřin a přiskočil k Sasukemu. "Co jsi dělal?" vyptával se dál.
"Zkoušel sexuální polohy," řekl Sasuke ironicky, až se Naruto musel uchechtnout.
"Heh, chvilku vydrž, namasíruju ti to," řekl čile, jako by žádné kruhy pod očima neměl a odešel pro hřejivou mast, kterou o chvilku později natíral Uchihovi na bolavé místo. Ten u toho sténal a vzdychal jako při souloži, na kterou neměl v momentální chvíli ani pomyšlení. Zato Naruta to rajcovalo a sam si uvědomil, jak zrychleně dýchá a masíruje Sasukeho krk o něco pomaleji a pravidelně. "Ještě pořád to bolí?" snažil se skrýt své vzrušení.
"Trochu," odpověděl a uvolnil se. Naruto neodolal a políbil ho na nenamazanou část krku. Rukama mu začal přejíždět po vypracovaném hrudníku. "Naruto," pošeptal Sasuke a opatrně, aby si to ještě nezhoršil, natočil hlavu k Narutovi. Jen, co se jejich rty dotkly, začal pláč. To už Naruto nevydržel a rozkřičel se.
"Jak dlouho to bude trvat?! Nemáme ani chvilku pro sebe!" přišel k postýlce a pěstí do ní lehce bouchl.
"Uklidni se," Sasuke zvýšil hlas, aby ho blonďák poslechl, a přišel k němu, kdyby měl náhodou v plánu ublížit Menmovi. Hned si ho schoval v hrudníku a pevně držel.
"Promiň, byl to můj nápad," řekl Naruto a objetí mu oplatil. "Neměli jsme jít do toho testu, byla to blbost."
"Blbosti se často dělávají, aby byl život o něco bohatší, ne?" usmál se Sasuke a přivoněl si k Narutovým vlasům. Vždycky si říkal, že musí být drsné, aby vůbec vydržely trčet do všech strach. Ve skutečnosti byly ale hebké a měkké, což Sasukemu nedávalo smysl. Naruto nepoužíval ani gel na vlasy, o to vzácnější to pro Sasukeho bylo.
Malým pokojem se rozlehl kouř a nepříliš hlasité "puf". Oba chlapci upřeli svůj zrak do peřin, kde právě zmizela jejich nepřesná kopie. Nechápavě se zadívali na sebe, no hned, jak si to uvědomili, se na sebe vrhli. Dravě se líbali a navzájem se svlékali. Sasuke Naruta položil na postel, na nic nečekal a začal opečovávat jeho bradavky ústy a prsty.

"Sasuke-kuuun!" vykračovala si růžovlasá dívka. I přes smutnou příhodu včera měla dobrou náladu, neboť vymyslela podle ní dokonalý plán, díky kterému Sasuke podlehne její... ehm... kráse. Z tváře jí opadávaly neviditelné kousíčky makeupu, jak byly na sobě namačkané vrstvy. Stejně tak rtěnka namalovaná přes půlku obličeje vypadala poměrně nepřirozeně, ale ona byla spokojená.
Párkrát zaklepala na dveře od Narutova bytu. Věděla, že Sasuke tráví většinu času právě u něj.
"Sasuke-kun?" pošeptala nejistě a otevřela dveře. Slyšela nějaké hlasy z ložnice, proto velmi potichu nakračovala až k polootevřeným dveřím a nakoukla dovnitř. Hned se jí nahrnula krev do celé hlavy, že to bylo vidět i přes tunu makeupu, a zakryla si pusu rukou. Její vysněný princ teď šukal s klukem. Věděla, že spolu chodí, každý to věděl, ale nikdy nepomyslela na to, že by zašli tak daleko. S pláčem vyběhla ven, až měla tvář celou černou od rozmazané řasenky.

"Hah... zdálo se mi... že tu byla Sakura..." vydýchával se Naruto v Sasukeho objetí.
"Zní to šíleně... ale souhlasím s tebou," odpověděl Sasuke a oba se začali hlasitě smát.
"To je nesmysl! Museli bychom si jí všimnout a navíc - dokázal by sis představit její výraz, kdyby nás někdy potkala venku?" smál se Naruto.
"Jo, máš pravdu, nejspíš bych se jí zbavil navždy," řekl Sasuke o něco klidněji. Oba byli ještě unavení z předešlé probdělé noci.
"Sasuke?" zkusil Naruto opatrně. "Víš... kdyby to vědcům nevyšlo a tys chtěl dítě... vyměnil bys mě za ženskou?" ptal se, protože ho to zajímalo. Věděl, že je Sasuke upřímný a nelže a Naruto nepotřeboval lichotivá slova, stačila mu pravda.
"Pevně doufám, že nikdy nebudu ve vztahu se ženskou, to je to poslední, co bych si opravdu přál. A... děti nechci, jsou to jenom starosti... Ale kdo ví? Třeba za nějakých deset let je chtít budu," pokrčil rameny. Naruto se znovu schoval do Sasukeho hrudníku a usnul. Sasuke ještě chvíli přemýšlel o společné budoucnosti s Narutem, pak také podlehl světu pohádek a snů.

Komentáře